slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απασφάλισε ο Αντώναρος κατά Σαμαρά - Θέτει θέμα ηγεσίας


Θέμα ηγεσίας της Ν.Δ. θέτει ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο twitter, την ώρα που στο κόμμα αυξάνονται οι φωνές για ανασυγκρότηση και φουντώνουν τα σενάρια για εσωκομματικές εξελίξεις.
«Ενας βαριά ηττημένος ηγέτης πρέπει να έχει την ευχέρεια να φύγει με αξιοπρέπεια. Εκτός αν ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει. Οπότε...», έγραψε ο κ. Αντώναρος στο σχετικό tweet.
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ήταν μεταξύ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τα οποία έδωσαν το παρών στο δείπνο που διοργάνωσε προ ημερών η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου.
Στη συνάντηση δεν ήταν στελέχη από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά ούτε από τη δεξιά πτέρυγα που προέρχεται από τον ΛΑΟΣ (Μάκης Βορίδης, Αδωνις Γεωργιάδης, Θανάσης Πλεύρης) και στηρίζει απόλυτα τη γραμμή της σημερινής ηγεσίας.
Στις εξελίξεις δεν αποκλείεται να παίξει κομβικό ρόλο ο Κώστας Καραμανλής, τον οποίο η κ. Γιαννάκου χαρακτήρισε σημαντικό κεφάλαιο για το κόμμα. Προανήγγειλε μάλιστα ότι θα τον επισκεφθούν βουλευτές της Ν.Δ. οι οποίοι θα του ζητήσουν να παίξει ρόλο.
Εν τω μεταξύ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που παρέστη επίσης στο δείπνο, εξέφρασε την ανάγκη να γίνει «γενναία αυτοκριτική» για το εκλογικό αποτέλεσμα, παρέπεμψε όμως στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος την άλλη Πέμπτη, όπου -όπως είπε- θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους θέλουν, να εκφράσουν τις σκέψεις τους, τον προβληματισμό τους.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλησε να δώσει πληροφορίες για τη συνάντηση. «Δεν θα σας πω ότι δεν συζητήθηκαν και τα εσωτερικά του κόμματος. Δεν θα σας πω τι συζητήθηκε, θα σας πω όμως ότι η Νέα Δημοκρατία έχει όργανα, τα οποία συγκαλούνται», ανέφερε.
Πηγή: naftemporiki.gr- See more at: http://www.usay.gr/article/73527/apasfalise_antwnaros_kata_samara_thetei_thema_igesias.html#sthash.lit7hvpX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: