slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κόβει την ανάσα:Κύματα σκεπάζουν ρυμουλκό ενώ πλέει στο στενό Τήνου-Μυκόνου με 10 μποφόρ (βίντεο ) Κόβει την ανάσα το βίντεο που δείχνει ενα ρυμουλκό να κινείται το πρωί της Τρίτης στο στενό Τήνου - Μυκόνου, την ώρα που στην έπνεαν στο Αιγαίο άνεμοι έως 10 μποφόρ. Σε κάποια σημεία τα κύματα φαίνεται να σκεπάζουν το ρυμουλκό, το οποίο απλά... ανεβοκατεβαίνει. Σκηνές που μπορεί να κόβουν την ανάσα αλλά συμβαίνουν καθημερινά στο Αιγαίο τη χειμερινή περίοδο. Άγριες θάλασσες, άγριες εικόνες πάλης του..... ανθρώπου με τα κύματα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος των σκαφών, τα κύματα σκεπάζουν τα σκαριά που μοιάζουν με καρυδότσουφλα. Από βάρκες και ρυμουλκά μέχρι μεγάλα πλοία. Κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει από τις επιθέσεις των κυμάτων. Δείτε ένα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο από το φίλο μας Μαθιό Κουσαθανά.

Κόβει την ανάσα:Κύματα σκεπάζουν ρυμουλκό ενώ πλέει στο στενό Τήνου-Μυκόνου με 10 μποφόρ (βίντεο )

Κόβει την ανάσα το βίντεο που δείχνει ενα ρυμουλκό να κινείται το πρωί της Τρίτης στο στενό Τήνου - Μυκόνου, την ώρα που στην έπνεαν στο Αιγαίο άνεμοι έως 10 μποφόρ. Σε κάποια σημεία τα κύματα φαίνεται να σκεπάζουν το ρυμουλκό, το οποίο απλά... ανεβοκατεβαίνει. Σκηνές που μπορεί να κόβουν την ανάσα αλλά συμβαίνουν καθημερινά στο Αιγαίο τη χειμερινή περίοδο. Άγριες θάλασσες, άγριες εικόνες πάλης του.....
ανθρώπου με τα κύματα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος των σκαφών, τα κύματα σκεπάζουν τα σκαριά που μοιάζουν με καρυδότσουφλα. Από βάρκες και ρυμουλκά  μέχρι μεγάλα πλοία. Κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει από τις επιθέσεις των κυμάτων. Δείτε ένα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο από το φίλο μας Μαθιό Κουσαθανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: