slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βαρουφάκης: Δίνουμε τον ΟΣΕ ακόμη και για 1 ευρώ, αρκεί να γίνουν έργα...ΑΥΤΟΣ θα ξεπουλησει οχι μονο τα εικονισματα αλλα και τον αερα που αναπνεουμε....ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ αυτο που γραφουμε!!!


Νέες πληροφορίες σχετικά με την κλειστή συνάντηση που είχε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών με παράγοντες του Σίτι στο Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας, γίνονται γνωστές, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Βαρουφάκης, μεταξύ άλλων, δεν ...απέκλεισε το ενδεχόμενο να ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΣΕ ακόμη και έναντι ενός ευρώ, αρκεί να δοθούν εγγυήσεις για έργα.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με τους ανταποκριτές του ΣΚΑΙ και του ΑΝΤ1 στο Λονδίνο, μεταξύ των ερωτήσεων που δέχθηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ήταν και αυτές περί των προθέσεων της κυβέρνησης αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις.
Ο κ. Βαρουφάκης, απαντώντας δήλωσε ότι «Δεν είμαστε δογματικοί», ωστόσο απέκλεισε τις ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της Ενέργειας, ενώ για τον ΟΣΕ είπε ότι, ως ζημιογόνο, θα τον πουλούσε και έναντι ενός ευρώ, αν δίνονταν εγγυήσεις για έργα.
Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στο κλίμα μετά την ενημέρωση των στελεχών του Σίτι από το Γιάνη Βαρουφάκη, οι απόψεις διίστανται, καθώς η στάσης ορισμένων εκ των παρισταμένων περιγράφηκε ως «επιφυλακτική», ενώ άλλοι παρόντες στην αίθουσα περιέγραψαν μία θετική υποδοχή στα λεγόμενα του υπουργού, κάνοντας λόγο για «ανακούφιση» από το γεγονός ότι η κυβέρνηση πιέζει για την αναδιάρθρωση χρεών προς τους επίσημους και όχι τους ιδιώτες πιστωτές.
http://www.ereportaz.gr/varoufakis-dinoume-ton-ose-akomi-ke-gia-1-evro-arki-na-ginoun-erga/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε ναξιε τι να πρωτοθυμηθουμε απο τις μπαρουφες που μας σερβιρες τοσα χρονια ? εισαι στα καγκελα απο την πρωτη μερα πιες και λιγο ΞΥΔΑΚΙ θα δεις θα σε βοηθησει

Ανώνυμος είπε...

Τις μπαρουφες τις λεει ο Βαρουφακις προσεξε μην Ζαλιστεις απο τις Ντουμπες