slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία σε Τήνο και Σύρο του Χάλαρη Μιχάλη, Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη

Ο Μιχάλης Χάλαρης, μετά την περιοδεία του στην Τήνο (20/1) και τις συναντήσεις του με τοπικούς πολιτικούς και κοινωνικούς παράγοντες, καθώς και την επίσκεψή του σε δημόσιες υπηρεσίες και την ανταλλαγή απόψεων με απλούς πολίτες σε καφετέριες και καταστήματα επέστρεψε στη Σύρο για να ολοκληρώσει τις επαφές του στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, μετά την.....
πρώτη του διήμερη επίσκεψη.
Στον δεύτερο αυτό κύκλο επαφών και συναντήσεων ο Μιχάλης Χάλαρης επισκέφθηκε την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, όπου και τοποθετήθηκε και εργασιακά θέματα, τα οποία γνωρίζει καλά λόγω της θητείας του στη θέση του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, όπως και σε θέματα ποιότητας, ασφάλειας και υγείας τροφίμων, για τα οποία μίλησε με την άλλη του ιδιότητα, του διδάκτορος Χημείας.
Επισκέφθηκε, επίσης, την Εφορία, το ΙΚΑ, την ΕΛΑΣ, το Λιμεναρχείο, το Νοσοκομείο (ΦΩΤΟ), τις Διευθύνσεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κ.Α.Π.Η. και, φυσικά, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, στο οποίο υπηρετεί ως Αξιωματικός.
Ο Μιχάλης Χάλαρης επισκέφθηκε με το κλιμάκιο υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, το οποίο συνόδευε ο επί χρόνια βουλευτής Κυκλάδων και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Τάκης Ρήγας, το ΝΕΩΡΙΟ, όπου και μίλησαν για τον μεγάλο κοινοβουλευτικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ για αυτό, ενώ, το απόγευμα της Τετάρτης, συμμετείχε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Ερμούπολη .
Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κκ Δωρόθεο Β΄, με τον οποίο είχε μια διεξοδική και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντηση του Μιχάλη Χάλαρη και με τον Καθολικό Επίσκοπο π. Πέτρο Στεφάνου, όπου υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.
Σήμερα, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής θα αναχωρήσει για την Πάρο, προκειμένου να περιοδεύσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα νησιά των Κυκλάδων και να έχει την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τους πολίτες, αλλά και να μπορέσει να τους εξηγήσει το Εθνικό Σχέδιο Εξόδου από τα Μνημόνια και την κρίση, εγγυητής του οποίου μπορεί να είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ, μέσα από την υπεύθυνη και σταθερή πορεία του

Δεν υπάρχουν σχόλια: