slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Μύκονο, Τήνο, Άνδρο



Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης θα παραβρεθεί αύριο, Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο Καφέ - Εστιατόριο «Μαδούπας» στη Χώρα Μυκόνου, προσκεκλημένος στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Μυκόνου.
Επίσης, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 και Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 θα επισκεφτεί τα νησιά Τήνο και Άνδρο αντίστοιχα, όπου θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους, έπαρχους, δημοτικούς συμβούλους, θεσμικούς φορείς και κατοίκους των δύο νησιών.
Αθήνα 10/1/2015
Δελτίο τύπου Γιάννη Βρούτση
Αλήθεια και Ευθύνη για τις Κυκλάδες



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο λαος των κυκλαδων οσο και να τον πολιορκουν απο προπαγανδες τυπου ναξιος ,ξερει ποιος ειναι ο εμπνευστης και εκτελεστης της πιο αντεργατικης λαιλαπας που σαρωσε τον απλο εγαζομενο ,αντι να ειναι κρυμμενοι στα λαγουμια τους εχουν το θρασος να κανουν και περιοδειες και με περισσσια θρασους να επειδεικνυουν την αφοσιωση τους στα σχεδια της μερκελ και του σοιμπλε , ο λαος των κυκλαδων στις 25 του μηνα πρεπει να δωσει την απαντηση του σε ολους αυτους που ζητουν την ψηφο τους για να συνεχισουν την καταστροφη του ελληνα οικογενειαρχη , η αυξηση του ΦΠΑ που σας περιμενει με το mail ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ

Ανώνυμος είπε...

κόβω πίτες σαν συντάξεις ,και αμαλάχει με χειροκροτείτε , φλουρί δενυπάρχει το κρατάει ο σοιμπλε