slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δυστυχώς,λόγο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του δεν θα είναι, υποψήφιος με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου, ο γιος του τέως Δημάρχου Γ.Ν. Μαράκης.


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Αγαπητοί συμπατριώτες Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες,
Ξεκινώνταςθέλω να ευχηθώ σε όλους Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.
Αφορμή αυτής μου της επιστολής είναι δημοσιεύματα αλλά και φήμες που με θέλουν υποψήφιο με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Δυστυχώς δεν θα είμαι, λόγο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Παρ’ όλα αυτά είμαι παρών στο κάλεσμα για συμπαράταξη των δημοκρατικών, σοσιαλιστικών και......προοδευτικών δυνάμεων της πατρίδας μας, υπό τον Γιώργο Παπανδρέου. Θα ασχοληθώ με όλες μου τις δυνάμεις για την εκλογική επιτυχία του κινήματος μας, άλλωστε αυτή η νίκη θα είναι νίκη της πατρίδας, νίκη της δημοκρατίας, νίκη της κοινωνίας.



Τέλος,θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτούς με τίμησαν κάνοντας μου την πρόταση υποψηφιότητας, και ιδιαιτέρως όλους αυτούς, συντρόφους, φίλους, αλλά και άγνωστους(μέχρι εκείνη τη στιγμή) προς εμένα ανθρώπους που στο άκουσμα της υποψηφιότητας μου έτρεξαν να με παροτρύνουν και να μου δηλώσουν την στήριξη τους. Τους δίνω τον λόγο μου ότι παραμένω ενεργός, θα συνεχίζω να προβληματίζομαι και να προτείνω λύσεις για τα προβλήματα που μαστίζουν την ζωή μας.


Το μέλλον ξεκίνησε και όλοι οφείλουμε να δώσουμε την μάχη της ΑΛΛΑΓΗΣ.


ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: