slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γλείψιμο Πάκη στο Σύριζα :»Δεν έχω κανένα δικαίωμα να φοβάμαι κάτι που θα ψηφίσει ο λαός»!!!

Ο  αποτυχημένος υπερυπουργός του Καραμανλή 
ΔΙΟΤΙ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΕ ΕΘΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ  ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 2009 ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΛΑΟΣ
Σε μία δήλωση που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις προέβη ο Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του οικονομικού καναλιού SBC και στον δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση αν τον φοβίζει μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη απέναντι στον Ελληνικό λαό να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να φοβάμαι κάτι που θα ψηφίσει ο Ελληνικός λαός.»
Το σχετικό απόσπασμα εδώ:
http://olympia.gr/2015/01/11/%CF%80%CF%81-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BC/#more-442185

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο υπουργός της νομοθετικής διαπλοκής. Από το 2004 μέχρι και παραμονές των εκλογών του 2009 πέρασε τρεις τροποποιήσεις νύκτα από τη Βουλή με τις οποίες απάλλασσε των ευθυνών τους νομάρχες, δημάρχους, υπαλλήλους κλπ από παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες τους στην εκτέλεση έργων και προμηθειών. Δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό το χούι του και τώρα εκτός μάχης συνεχίζει το παιχνίδι της διαπλοκής ακόμη και με τον ...διάβολο.

sting είπε...

Ο λαός θα πρέπει να κατευθύνεται προς συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές όταν τείνει να ξεστρατίσει κατά την άποψη του κάθε βλάκα και φασίστα. Επί του παρόντος περιοριστείτε στο παραμύθι σας και μην πάρετε ούτε ένα έγγραφο μαζί σας προτού πάτε στα τσακίδια.