slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΓΛΕΝΤΙ! Ζωή και κότα ο Ξηρός με τους ''Πυρήνες'' στη φυλακή!


Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το «πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν» του Χριστόδουλου Ξηρού με τα μέλη των Πυρήνων τηςΦωτιάς βγήκαν στη δημοσιότητα και αποδεικνύουν τις χαλαρές στιγμές μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.
Την περασμένη εβδομάδα, το Έθνος δημοσίευσε αποκλειστική εικόνα μέσα από τις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού, η οποία «πιστοποιούσε» την πρωτοσέλιδη αποκάλυψη της εφημερίδας στις 8 Ιανουαρίου 2014 για το περιβόητο πάρτι στη φυλακή, που πρόσφατα έφερε και βαριές πειθαρχικές «καμπάνες» σε 11 σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Φωτό: Έθνος της Κυριακής

Αυτό αποδεικνύεται και από τις νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα, στις οποίες φαίνεται το... ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και στο οποίο πρωτοστατούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός, μαζί με τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. 

Το κρασί έρρεε άφθονο - Φωτό: Έθνος της Κυριακής

Την Πρωτοχρονιά του 2014, λίγες ημέρες πριν ο «Μανώλης της 17 Νοέμβρη» έφυγε με άδεια για να... μην ξαναγυρίσει ποτέ, τρία μεγάλα τραπέζια, στρωμένα με λευκά τραπεζομάντηλα ενώθηκαν στον διάδρομο της Α' Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, στα οποία και σερβιρίστηκε το φαγητό. 

Ξέφρενο πάρτι - Φωτό: Έθνος της Κυριακής

Από το τραπέζι δεν έλειψε το κρασί, ούτως ώστε οι καλεσμένοι να ευχηθούν «καλή λευτεριά» στον Χριστόδουλο Ξηρό, ενώ το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την συνοδεία των μουσικών τηλεοπτικών προγραμμάτων που έδειχνε η τηλεόραση που είχε εξασφαλιστεί για την περίσταση.

"Λουκούλειο" γεύμα - Φωτό: Έθνος της Κυριακής

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα - Φωτό: Έθνος της Κυριακής

Το γεγονός ότι επιτράπηκε να «ανθίσουν» οι σχέσεις μεταξύ των καταδικασμένων για τρομοκρατία έφερε και τις ποινές στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, αφού το αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο τιμώρησε -σύμφωνα με πληροφορίες- με βαθμολογικό (και συνακόλουθα μισθολογικό) υποβιβασμό τους δύο πρώην διευθυντές των φυλακών Κορυδαλλού, Ιωάννη Ανέστη και Μαρία Στέφη, ενώ με πρόστιμα ίσα με αποδοχές 4 μηνών τιμώρησε άλλους 9 σωφρονιστικούς υπαλλήλους και απάλλαξε άλλους 8.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια: