slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι έξι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες



Το blog μας σας παρουσιάζει τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που θα διεκδικήσουν την ψήφο των κατοίκων των Κυκλάδων στις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.
Σύμφωνα με πληροφορίες του blog μας οι έξι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 θα είναι:

1. Ο Ναξιώτης υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης
2. Ο Συριανός Γιώργος Βακόνδιος
3. Η Κατερίνα Μονογυιού από τη Μύκονο
4. Ο Μπάμπης Δαρζέντας από τη Σαντορίνη
5. Ο Γιώργος Λαζαρόπουλος από τη Σίφνο
6. Η Μαρία Μπουκουβάλα από την Άνδρο

Για τους τρεις πρώτους υποψηφίους (Βρούτσης, Μονογυιού, Βακόνδιος, - φωτογραφία) η συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων έχει «κλειδώσει» ενώ για τους επόμενους τρεις, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, θα είναι αυτοί που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες.
Η οριστική ανακοίνωση των ονομάτων αναμένεται να γίνει από τα αρμόδια όργανα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας την ερχόμενη Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015.

πηγή: parospress.blogspot.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δωστε μου καλπες να τους ψηφιζω , αυτοι με εσωσαν απο την δυστυχια ,ουτε δουλεια ουτε λεφτα ,ουτε φαι, μονο ΕΝΦΙΑ , φορους, ανεργια , δικαια θα παρετε την ψηφο μας ,με τον καθημερινο αγωνα σας απο τα κακοτραχαλα ορεινα της γλυφαδας αισθανομαι οτι η μονη σας εννοια ειμαστε εμεις ,μονο μια ψηφος στον καθενα σας δεν ειναι αρκετη