slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Αποκαλύφθηκε η «συμμαχία ολέθρου» ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μαζί με την Χρυσή Αυγή Πηγή: ΝΔ: Αποκαλύφθηκε η «συμμαχία ολέθρου» ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μαζί με την Χρυσή Αυγή | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/174069#ixzz3GA65i3UN

«Η 'συμμαχία της καταστροφής' αποκαλύφθηκε σήμερα σε όλο της το μεγαλείο», απαντά η Νέα Δημοκρατία στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετική με τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων.

Σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου περιλαμβάνει στη «συμμαχία ολέθρου» και τη Χρυσή Αυγή, σημειώνοντας πως τόσο οι ΑΝΕΛ όσο και η ΧΑ «έσπευσαν να υπερασπιστούν το ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης» σχετικά με την εισαγγελική έρευνα του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες της Κουμουνδούρου περί σχεδίου χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Και μετά, ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή επιτέθηκαν μαζί στην κυβέρνηση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», συμπληρώνει η κ. Ασημακοπούλου.

Ο κ. Τσίπρας, αφού απείλησε εταίρους και αγορές διαμηνύοντας προς Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ουάσιγκτον, πως δεν θα δεσμευτεί από οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης, χτίζει τώρα τις δικές του συμμαχίες ολέθρου», καταλήγει η εκπρόσωπος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: