slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μετά από 2014 χρόνια η σφαγή των νηπίων ... συνεχίζεται!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δυστυχώς για άλλη μία φορά η υποτιθέμενη σημερινή "πολιτισμένη" ανθρωπότητα παρακολουθεί τα σύγχρονα εγκλήματα των ...
σταυρωτών του Χριστού χύνοντας "κροκοδείλια" δάκρυα για τα παιδάκια που σφαγιάζονται όχι όπως πριν από 2014 χρόνια από τα μαχαίρια του Ηρώδη αλλά από τις βόμβες των Ράμπο του σημερινού αιμοσταγούς ηγέτη των Εβραίων του Νετανιάχου. 
Ανέφερα την λέξη Ράμπο για να δώσω το στίγμα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι αυτού του δράματος που βιώνουν οι Παλαιστίνιοι δηλ. οι Αμερικάνοι οι οποίοι εδώ και χρόνια εξοπλίζουν και προστατεύουν έναν λαό αδιαφορώντας για το πως αυτός χρησιμοποιεί αυτή την υπέρμετρη δύναμη του. 
Οι εικόνες και τα βίντεο είναι σκληρά και είναι γροθιά στο στομάχι όλων των απλών ανθρώπων του κόσμου αλλά φαίνεται πως στα "παχύδερμα" που εξουσιάζουν τον πλανήτη η ευαισθησία τους εξαντλήθηκε στους βομβαρδισμούς και στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας αλλά και στην ολική καταστροφή του Ιράκ προκειμένου να "σώσουν" την ανθρωπότητα από το "υποτιθέμενο" χημικό οπλοστάσιο του Σαντάμ Χουσείν. 
Μπορεί στην παρούσα φάση οι ανεγκέφαλοι Ισραηλινοί να αισθάνονται και να δηλώνουν νικητές αλλά είναι σίγουρο ότι αυτή τους η βαρβαρότητα θα θεριέψει τον Αντισημιτισμό σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του κόσμου αλλά και θα γεννήσει νέους καμικάζι αυτοκτονίας από τους γονείς και τα αδέρφια των αθώων παιδιών που σκότωσαν και πάλι εν ψυχρώ όπως τότε δηλ. πριν ... 2014 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: