slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα από τον Δημοτικό Σύμβουλο Τήνου Mανώλη Σώχο



Αγαπητοί συμπολίτες.
Πέρασε μια χρονιά, το 2014, στο οποίο όλοι μας κάναμε μεγάλες θυσίες και σκληρή προσπάθεια να σταθούμε στα πόδια μας.
Η τοπική μας κοινωνία, όπως και όλη η Ελλάδα, αισθάνθηκε την αβεβαιότητα και βίωσε την αγωνία, σε προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο, εξ αιτίας της δεινής οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που υπάρχει στην Χώρα μας.
Όμως, όλοι μας, αξιοθαύμαστα παλέψαμε για να σταθούμε στα πόδια μας, να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας, τα σπίτια μας, τις δουλειές μας.
Καταφέραμε να διατηρήσουμε την κοινωνική μας συνοχή, δείξαμε αλληλεγγύη μεταξύ μας, στηρίξαμε τον συνάνθρωπό μας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, ας συνεχίσουμε τον αγώνα ζωής που δίνουμε, για να μην πάνε οι θυσίες μας χαμένες.


Ο Τηνιακός λαός έδειξε μοναδική ομοψυχία και ενότητα στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου. Βρήκαμε τον δεσμό που μας ενώνει. Βάλαμε στην άκρη το ΕΓΩ και γίναμε ΕΜΕΙΣ. Με την ίδια αγωνιστικότητα συνεχίζουμε και το 2015 και είναι σίγουρο , ότι το Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου θα ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του Τηνιακού λαού.


Η ελπίδα, για την αναγέννησή μας και η αισιοδοξία πρέπει να είναι οδηγοί μας το 2015. Θα είναι κι αυτό δύσκολο. Μπορούμε, όμως, εμείς, με συνεργασία και αλληλεγγύη, πίστη και ενθουσιασμό, όραμα και στόχο, να σηκώσουμε στις πλάτες το βάρος της νέας χρονιάς και να βγούμε νικητές!


Η νεολαία μας, πρέπει να σηκώσει τα μανίκια, να σπουδάσει, να δουλέψει, να μεγαλουργήσει, να διοικήσει. Το μέλλον του νησιού μας είναι στα χέρια της!


Εύχομαι το 2015 να φυλάσσει για τον καθένα και τις οικογένειές μας, την ειρήνη, την αγάπη, την υγεία, την χαρά και την δημιουργία.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Με άπειρη αγάπη και εκτίμηση

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΩΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: