slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γελάει ο κόσμος – εντός και εκτός Ελλάδος – με τον… αρκουδιάρη Τσίπρα (σκίτσο)


Για γέλια χαρακτήρισαν τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη «Θα παίζουμε λύρα κι οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλι» τόσο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.Νομίζουμε όμως πως το σημερινό σκίτσο του....


Χαντζόπουλου στα “ΝΕΑ” τα λέει όλα.

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, είπε ότι την πρώτη φορά που άκουσε την επίμαχη δήλωση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεώρησε ότι επρόκειτο για αστείο και επειδή το έμαθε εν πτήσει, «γέλαγε καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού».
Επισήμανε δε πως αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας δεν τα πιστεύει ούτε ο πιο ακραίος ΣΥΡΙΖΑίος, καθώς όλοι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι οι αγορές είναι ανεξέλεγκτες και τις φοβάται ακόμα και η αμερικανική κυβέρνηση.

Η κυρία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA είπε πως με τις ρακές γελάει η Ευρώπη, ενώ δήλωσε επίσης: «Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός» επικαλούμενη την έκθεση του οίκου Moody’s για την ελληνική οικονομία.

Νομίζουμε πως το σημερινό σκίτσο του Χαντζόπουλου στα “ΝΕΑ” τα λέει όλα.

Κυρίως περί της επικίνδυνης (για την χώρα) πολιτικής ανοησίας που κουβαλάνε στο θολωμένο τους μυαλό τα παιδάκια της Κουμουνδούρου


http://lykavitos.gr/archives/156438

Δεν υπάρχουν σχόλια: