slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΦΩΤΟ -ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Μόλις άρχισε η βροχή ο ΓΕΛΙΟΣ Μιχελογιαννάκης σταμάτησε τη «δίαιτα» και πήγε για καφέ και παξιμαδάκι

Γελάνε οι ΚΚΕδες: "Γιατί κάθεστε εκεί κάτω και κρυώνετε και δεν τους πας στο ισόγειο της Περιφέρειας στη Ρένα Δούρου"
Ο λόγος για τον βουλευτή-πρότυπο γραφικότητας Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος από το Σάββατο βρισκόταν με τους Σύρους πρόσφυγες εκεί κι έκανε … ξαπλωμένος δηλώσεις στα.... κανάλια.

Η καταρρακτώδης βροχή όμως, τον έστειλε σε γειτονική καφετέρια. Η απόφασή του αυτή άφησε σύξυλους τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία και κοντράρονταν για το ποιος θα τον βγάλει πρώτος σε ζωντανή σύνδεση. «Φεύγω, πάω για καφέ και θα ξανάρθω αργότερα», ήταν η ατάκα αποχώρησης του κ. Μιχελογιαννάκη παρατώντας το sleeping bag και την επαναστατική του διάθεση στην άκρη μετά από -ούτε- δύο ημέρες απεργίας πείνας…




Παφίλης σε Μιχελογιαννάκη: "Εσύ δεν κάνεις απεργία πείνας. Δίαιτα κάνεις"
Οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν χαρίστηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας στην πλατεία Συντάγματος με τους Σύριους πρόσφυγες, πέτυχαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ και όπως ήταν φυσικό δεν του χαρίστηκαν. Πιο αιχμηρός ήταν ο Θανάσης Παφίλης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ "Εσύ δεν κάνεις απεργία αλλά δίαιτα" ενώ η Διαμάντω Μανωλάκου από την πλευρά της άφησε αιχμή για τη Ρένα Δούρου λέγοντας "Γιατί κάθεστε εκεί κάτω και κρυώνετε και δεν τους πας στο ισόγειο της Περιφέρειας στη Ρένα Δούρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: