slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνεχίζει την επαφή με την κοινωνία η Κατερίνα Μονογυιού.

Εμφάνιση 4XRISTOUGENA.jpgΣυνέχισε την επαφή με την κοινωνία στη Σαντορίνη και στη Πάρο τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων η πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.
Στις 23 Δεκεμβρίου με τους μαθητές και τις μαθήτριες του γυμνασίου Φηρών εκκλησιάστηκε στη Μητρόπολη. Κατά την διάρκεια της παραμονής της εκεί συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνειο και αντάλλαξε ευχές για τις γιορτινές μέρες. Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θήρας Νικόλαο Ζώρζο με την παρουσία του Αντιδημάρχου καθαριότητας – πρασίνου Γιώργου Κυριαζή και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ηλία Πελέκη. Στην εποικοδομητική συζήτηση που έγινε αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Στις 25 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Μονογυιού μετέβη στη Πάρο και εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής παρουσία πλήθους πιστών, αντάλλαξε ευχές με πολύ κόσμο και πήρε την ευχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου.

Στις 26 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το Γηροκομείο της Μητρόπολης στην Πάρο «Παναγία Εκατονταπυλιανή» μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο και με την παρουσία πολλών ιερέων της Πάρου – Αντιπάρου. Η κ. Μονογιού διαπίστωσε ότι πρόκειται για μία εξαιρετική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων που υλοποιήθηκε με την αρωγή της τοπικής εκκλησίας και τη συνδρομή πολλών πιστών.

«Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης για τα άτομα της τρίτης ηλικίας και πρέπει να νιώσουν τη ζεστασιά και τη φροντίδα όλων μας.»





Κατερίνα Μονογυιου Πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ




PHOTOS



ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 1)Στις 23 Δεκεμβρίου με τους μαθητές και τις μαθήτριες του γυμνασίου Φηρών εκκλησιάστηκε στη Μητρόπολη.


2) Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνειο

3)Δήμαρχο Θήρας Νικόλαο Ζώρζο με την παρουσία του Αντιδημάρχου καθαριότητας – πρασίνου Γιώργου Κυριαζή και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ηλία Πελέκη.

ΠΑΡΟ 4)Στις 25 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Μονογυιού μετέβη στη Πάρο και εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής παρουσία πλήθους πιστών, αντάλλαξε ευχές με πολύ κόσμο και πήρε την ευχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου.

5)Στις 26 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το Γηροκομείο της Μητρόπολης στην Πάρο «Παναγία Εκατονταπυλιανή» μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Καλλίνικο και με την παρουσία πολλών ιερέων της Πάρου – Αντιπάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: