slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οργή για τον άθλιο Κραουνάκη που απεκάλεσε “Βούλγαρους” τους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος

Οργισμένες αντιδράσεις προκαλεί από χθες η τηλεοπτική αλητεία του- σε φθίνουσα καλλιτεχνική πορεία – υπέρβαρου τραγουδοποιού Σ.Κραουνάκη , ο οποίος απεκάλεσε τους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος, περίπου, ως “Βούλγαρους”.
Οι εμετικοί χαρακτηρισμοί του, φίλου του Αλέξη Τσίπρα, Κραουνάκη εκτοξεύτηκαν σε εκπομπή στο “Ε” εκεί όπου μεταξύ άλλων ο… βαρέων βαρών “καλλιτέχνης” δήλωσε:

«Ήρθε φίλος από τη Βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: “Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλάβαιναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία”»!

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις (όχι μόνο κατοίκων των Βορείου Ελλάδος) ο απαράδεκτος Κραουνάκης επιχείρησε να τα “μπαλώσει” με νέες δηλώσεις μέσα από κοινωνικά δίκτυα αλλά ήταν αργά.

Αφού η απίστευτη προσβολή για τους μισούς Έλληνες είναι και προφανής και πρωτοφανής.

Αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα όσα απαράδεκτα είπε για τους Βορειοελλαδίτες ο κ. Κραουνάκης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι ύβρεις σε βάρος της Βόρειας Ελλάδας, σε βάρος των μισών Ελλήνων, των Βορειοελλαδιτών, εκθέτουν εκείνον που τις ξεστομίζει.
Ακόμη κι όταν ο ίδιος δηλώνει «φίλος του ΣΥΡΙΖΑ».
Καλούμε τον κ. Κραουνάκη να ανακαλέσει άμεσα και το ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει από το κλαμπ των φίλων του, να τον διαγράψει από τη λίστα των υποστηρικτών, που ο κ. Τσίπρας παρουσίασε για τις Ευρωεκλογές.
Διαφορετικά, θα σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις απαράδεκτες απόψεις του».
http://lykavitos.gr/archives/153117

Δεν υπάρχουν σχόλια: