slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα εύσημα από Μοσκοβισί στον Κυκλαδίτη υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση



«Έκπληκτος» ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί από τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις της Ελλάδας * Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση * Κατά τη συζήτηση έγινε αναφορά στη μείωση της ανεργίας κατά τον τελευταίο χρόνο και ιδιαίτερα της μείωσης της ανεργίας των νεών, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας φτάνει το 11% * Δεν συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση με τον Ευρωπαίο επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Βρούτσης είπε ότι ανέπτυξε στον Ευρωπαίο επίτροπο τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις οποίες έχει προχωρήσει το υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, ο κ. Μοσκοβισί δήλωσε «έκπληκτος» για το έργο που έχει συντελεστεί και ότι δεν περίμενε η Ελλάδα να έχει κάνει τόσες αλλαγές, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Κατά τη συζήτηση έγινε αναφορά στη μείωση της ανεργίας κατά τον τελευταίο χρόνο και ιδιαίτερα της μείωσης της ανεργίας των νέων, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας φτάνει το 11%.
Τέλος, ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι δεν συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ !!!! Ο άνθρωπος έχει καβαλήσει το καλάμι και έχει υπερβεί τα όρια της νοσηρής αυταρέσκειας και της αλαζονικής αυτοπροβολής, ακόμη και αν αληθεύει αυτό που είπε, λες και ο κάθε Ευρωπαίος παράγοντας είναι ο ανώτερος κριτής. Ανώτερος κριτής είναι ο λαός και η ιστορία.

ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε...

Οσο και να θέλετε να μειώσετε την υπουργία του, ο κ.Βρούτσης είναι μακράν ο πλεον επιτυχημένος υπουργός μεταπολιτευτικά. Δεν αυτοπροβάλεται, δεν ασχολείται με αλλότρια "δημοσιοσχετίστικα" κάνει τη δουλειά του με γνώση (κυρίως), σεμνότητα και σωφροσύνη.

Είτε σας αρέσει είτε όχι έτσι είναι. Επιπλέον ο υπουργός δεν αναφέρθηκε στην προσωπική του συμβολή με τη λέξη "εκπληκτος" -την οποία είτε θέλετε είτε όχι την είπε ο κ. Μοσκοβισί- αναφέρθηκε στο έργο συνολικά της κυβερνήσεως.

Η μιζέρια και το η έλλειψη ψυχικόύ μεγαλείου στο να αναγνωριζουμε στον αντίπαλό μας τα εύσημα που δικαιούται είναι χαρακτηριστικό της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις καταλάβει ότι για τα τρία υπουργεία οικονομικών, εργασίας και εσωτερικών επέλεξαν τους πιο πειθήνιους (τσιράκια) για να εφαρμόσουν επακριβώς τις επιλογές των δανειστών, Ένας σοβαρός και ικανός πολιτικός με τίποτα δεν θα έπαιρνε ένα τέτοιο υπουργείο αφού δεν θα μπορούσε να εφαρμόσει τις δικές του πολιτικές αλλά τις πολιτικές των άλλων. Για τα άλλα υπουργεία δεν ισχύει το ίδιο. Άντε γεια Βρουτσόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ψηφιζε εσυ μαζι με την Χρυση Αυγη και ασε το Βρουτση