slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γενική συνέλευση μελων και φιλων 27-12-14 στις 6.00μμ προκειμένου να εισηγηθεί προτάσεις για τους υποψήφιους βουλευτές


ΓΛΕΖΟΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΜΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΤΑ  ΝΑΞΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου,προσπαθώντας να επισπεύσει και να εξασφαλίσει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έχει δημιουργήσει με την πολιτική της ένα πρωτοφανές κλίμα τρομοκρατίας, εκβίασης, παραπληροφόρησης και πόλωσης.
Στόχος της με λυμένα χέρια να προχωρήσεισε νέα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα, που θα πλήξουν ιδιαίτερα το νησί μας (εκποίηση δημόσιας περιουσίας, αύξηση ΦΠΑ στα.... τουριστικά καταλύματα,μείωση μισθών και συντάξεων).
Με την κοινωνία οικονομικά, θεσμικά, εργασιακά και ηθικά γονατισμένη, λέμε όχι στη βαρβαρότητα και στην κρίση.
Αφήνουμε πίσω τους σχεδιασμούς ψευδούς πόλωσης και βάζουμε μπροστά τα κοινωνικά προβλήματα, τη πραγματική ανάγκη πολιτικής ανατροπής.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΛΑΟ
Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο θεωρεί ότι η επερχόμενη εκλογική μάχη θα είναι καθοριστική για την Ελλάδα την Ευρώπη και την Αριστερά.
Με βάση τα παραπάνω πρέπει να προετοιμαστούμε στο ζήτημα συγκρότησης ψηφοδελτίων ριζοσπαστικού και κινηματικού χαρακτήρα.
Ψηφοδέλτια ισχυρά και ανοιχτά στην κοινωνία.
Ψηφοδέλτια με βασικό κριτήριο συμμετοχής την καθαρότητα και την ανιδιοτέλεια συμπολιτών που μέχρι σήμερα δεν υπηρέτησαν από καμιά θέση μνημονιακές πολιτικές αλλά και δε συμμετείχαν στη διαμόρφωση του πολιτικού κατεστημένου συνυπεύθυνου για την σημερινή κατάσταση.Η Οργάνωση Μελών καλεί σε γενική συνέλευση το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ, στα γραφεία μας στην οδό Παπαβασιλείου, μέλη και φίλους προκειμένου να διαμορφώσει και να εισηγηθεί προτάσεις για τους υποψήφιους βουλευτές του νομού μας στις επικείμενες εκλογές.

Από την ΟΜ
του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάξο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: