slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κόλαση στον ΣΥΡΙΖΑ από την βόμβα Σταθάκη: “Nα εκλεγεί Πρόεδρος από την σημερινή Βουλή!”

Βόμβα μεγατόνων από το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος σε παντελώς αντίθετη κατεύθυνση από την πολιτική θέση του Πρόεδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα ζητά να εκλεγεί Πρόεδρος από αυτή την Βουλή!
Η δήλωση Σταθάκη προκάλεσε παγωμάρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένονται επίσημες αντιδράσεις και από την Κουμουνδούρου.
Το σίγουρο είναι πως για ακόμη μια φορά, και μέσα από την δήλωση Σταθάκη αποδεικνύεται περίτρανα πως ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί κανονικό… περιβόλι διαφορετικών απόψεων, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο για να αναλάβει τις τύχες της χώρας.
Η επίμαχη δήλωση Σταθάκη....

Χέρι-χέρι συμβαδίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ από τη μια οι έντονες εσωκομματικές διαφωνίες για όλα τα ζητήματα της πρώτης γραμμής κι από την άλλη οι «κωλοτούμπες» προς κομματικό όφελος.

«Αντάρτης» ή «γραμμιτζής» (θα δείξει) ο βουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης εκτόξευσε σήμερα βόμβα μεγατόνων επισημαίνοντας ότι μπορεί να συναινέσει το κόμμα του για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή, αρκεί εντός του 2015 να οριστούν βουλευτικές εκλογές!

«Ανεξάρτητα από το εάν υπάρχουν ή όχι οι 180, η κυβέρνηση πρέπει να έλθει σε μια συμφωνία για την ημέρα των εκλογών» σημείωσε για να πει στη συνέχεια: «Θα δώσει λύση στο πολιτικό αδιέξοδο. Ανεξάρτητα από το εάν υπάρχουν ή όχι οι 180, η κυβέρνηση πρέπει να πάρει την απόφαση να οριοθετήσει τις εκλογές και να έλθει σε μια συμφωνία για την ημέρα. Να απεμπλέξει το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας από τις εκλογές. Την άνοιξη, λίγο πριν, λίγο μετά, να πάμε σε εκλογές και να συμφωνήσουμε».

Σημειώνεται ότι αυτή του η πρόταση γίνεται μια μόλις εβδομάδα μετά την κατηγορηματική δήλωση Τσίπρα, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, για «εκλογές εδώ και τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: