slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!

Καραμανλής - Μερκελ Ποτέ του δεν τα πήγε καλά μαζί της 

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!Με το "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" που πέταξε ο Γ.Α.Π. πήρε με 60% της εκλογές. Ποιοι λοιπόν τον ψήφισαν κύριοι; Εμείς οι ίδιοι το κάναμε και εμείς υπογράψαμε την καταδίκη μας και τη σημερινή μας κατάντια. Το άρθρο που ακολουθεί είναι μια σειρά γεγονότων που θα μας θυμίσει ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ που φτάσαμε στο σημερινό μας χάλι σαν λαός. Δεν είναι πολιτικό άρθρο, ούτε βέβαια θέλει να κάνει προπαγάνδα. Απλά φίλε έλληνα πρέπει κάπου κάπου να σου θυμίζουν την αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν της έκανε τα χατίρια γι' αυτό και οι Γερμανοί ποτέ δεν χώνεψαν τον
Κώστα Καραμανλή. Ποτέ του δεν τα πήγε καλά με την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία πάντα είχε απέναντι στην Ελλάδα μία τάση αυταρχισμού και υποτέλειας.

Η κακή χημεία μεταξύ των δύο ηγετών άρχισε να φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού όταν ο Καραμανλής πήρε όπλα για τις Ένοπλες Δυνάμεις από την Γαλλία.


ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.
Οι Αμερικανοί αντιμετώπιζαν με μεγάλη δυσπιστία και ανησυχία το άνοιγμα του Καραμανλή προς τη Ρωσία. Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα έστειλε ένα τηλεγράφημα στις 19 Δεκεμβρίου 2007 ύστερα απο την επίσκεψη του Καραμανλή στη Μόσχα με τον τίτλο «Ο Ελληνας πρωθυπουργός στη Μόσχα. Η ρητορεία (εξ' όσων φαίνεται) δεν συνάδει με τις πράξεις». Το τηλεγράφημα αναφέρεται στη συμφωνία Καραμανλή - Πούτιν για συνεργασία στον αμυντικό τομέα, η οποία όμως δεν πήρε συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η πρεσβεία υπενθύμισε βέβαια ότι λίγο πριν το ΚΥΣΕΑ είχε αποφασίσει την αγορά μερικών εκατοντάδων θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού τύπου ΒΜΡ3 απο την Ρωσία.


"ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ" ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ




Δεδομένου ότι η ελληνική οικονομία είναι σταθερά προσδεδεμένη στο άρμα μιας διεθνούς πετρελαϊκής οικονομίας, χωρίς ιδιαίτερες επιδόσεις στον τομέα των εναλλακτικών και ήπιων μορφών ενέργειας, η παρουσία του αγωγού θα απέφερε σαφή γεωστρατηγικά οφέλη στην Ελλάδα. Τα κυριότερα από αυτά τα οφέλη επικεντρώνονταν στην αναβάθμιση του στρατηγικού ρόλου της χώρας μας στον τομέα της ενέργειας διεθνώς, ενώ σε εσωτερικό επίπεδο θα αναδείκνυαν τη στρατηγική σημασία της Θράκης. Συχρώνως η Ελλάδα θα άρχιζε να παράγει και να βγάζει επιτέλους δικά της χρήματα.

Αυτό όμως ΚΑΠΟΙΟΙ δεν το ήθελαν, γιατί απο την στιγμή που η Ρωσία θα είχε τόσο τεράστια συμφέροντα στην ελλάδα, φυσικό ήταν να φροντίσει απόλυτα και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ελλάδας.
1) Σε μια νύχτα μέσα θα γρεμιζόταν ο ΜΥΘΟΣ του "μπαμπούλα Τουρκία"
2) Θα πετάγονταν εκτός ελληνικής αγοράς, ΟΛΟΙ οι φίλοι & σύμμαχοι μας που μας πουλούν οπλικά συστήματα.
3) Ποιος ανα το κόσμο, θα τα έβαζε μετά με τα συμφέροντα του Πούτιν;;;


ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΕΟΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
Ήταν τότε που ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής είπε ΟΧΙ στην είσοδο της FYROM στο ΝΑΤΟ βάζοντας βέτο μέχρι να επιλυθεί μέσω διαπραγματεύσεων το μείζον για την Ελλάδα θέμα της ονομασίας του κράτους αυτού.

Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις τόσο απ’ τα Σκόπια, όσο και από τους περισσότερους εταίρους μας το ΝΑΤΟ, χωρίς ωστόσο σε καμιά περίπτωση να αλλάξει αυτή η τοποθέτηση της ελληνικής κυβέρνησης. Ίσα-ίσα μάλιστα, η τότε κυβέρνησή μας έκανε σαφές ότι την ίδια στάση θα τηρήσει και σε ό,τι αφορά στις σχέσεις της FYROM με την Ε.Ε.

Για όσους είχαν παρακολουθήσει τα γεγονότα τότε είναι γνωστό, ότι το κλίμα που είχε διαμορφωθεί για την ελληνική κυβέρνηση πριν τη σύνοδο του Βουκουρεστίου ήταν από πολύ βαρύ έως εχθρικό.

ΟΧΙ δεν τον απείλησαν με την ζωή των παιδιών του και της οικογένειάς του. Έκαναν κάτι πολύ χειρότερο, που ενώ όλοι το είδαμε και το ζήσαμε, δεν το πήραμε καθόλου χαμπάρι.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
Μεγάλες ταραχές του Δεκεμβρίου 2008 απο την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, οι οποίες ακολούθησαν το συμβάν της δολοφονίας του δεκαπεντάχρονου Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου από ειδικό φρουρό της Ελληνικής Αστυνομίας. Καιγόταν η Ελλάδα απο άκρη σε άκρη. Οι ταραχές αυτές χαρακτηρίσθηκαν από μερίδα του τύπου και των πολιτικών κομμάτων ακόμη και ως εξέγερση.Ο πραγματικός χαρακτήρας των γεγονότων έγινε αντικείμενο πολιτικής και κοινωνικής τριβής και διχογνωμιών σχετικά με τη φύση και τα αίτιά τους.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Η προκήρυξη πρόωρων εκλογών ανακοινώθηκε αιφνίδια από τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος. Μία μέρα πριν, γύρω στους 40 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Β΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής είχαν επιχειρήσει να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό και να τον μεταπείσουν να μην προκηρύξει εκλογές. Τελικά έπειτα από παρέμβαση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. η κίνηση δεν ολοκληρώθηκε. Την επόμενη μέρα, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, για να του ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Με το "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" που πέταξε ο Γ.Α.Π. πήρε με 60% της εκλογές. Ποιοι λοιπόν τον ψήφισαν κύριοι; Εμείς οι ίδιοι το κάναμε και εμείς υπογράψαμε την καταδίκη μας και τη σημερινη μας κατάντια.

ΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΗΤ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ‘’ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ’’ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
[[ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΝΑ ‘’89’’ ΒΡΩΜΙΚΟ]]

Βούλτεψη Χουντής και Αγανακτισμένοι κατέθεσαν για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ!

Απίστευτο κι όμως ο αληθινό!
Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπονής ζητά τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών των Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου έχοντας εξετάσει ως μάρτυρες όλους τους αντιμνημονιακούς πανελίστες! Ο φάκελος στάλθηκε στο Άρειο Πάγο χωρίς να καταθέσει ο Πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου αλλά κατέθεσαν -μεταξύ άλλων-
οι:
α) Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

β) Σοφία Βούλτεψη, πρώην βουλευτής της Ν.Δ και πρώην εκδότρια της Απογευματινής. Αξέχαστη έχει μείνει η...
...υστερική αντιμνημονιακή παρουσία στα τηλεπαράθυρα του Alter.

γ) Γιώργος Κασσιμάτης, συνταγματολόγος και λαϊκός ήρωας των Αγανακτισμένων.

δ) Επαμεινώναδας Μαριάς, καθηγητής και πιο "αγανακτισμένος" κι από τους Αγανακτισμένους.

Τι σχέση μπορεί να έχουν όλοι αυτοί με το έλλειμμα του 2009; Μόνο ο Μίκης Θεοδωράκης δεν κατέθεσε!

Εγώ απορώ γιατί ο εισαγγελέας δεν αρκέστηκε μόνο στην κατάθεση της Βούλτεψη.
Δεν χρειαζόταν άλλος μάρτυρας.

Μου αρέσει όμως ένα πράγμα. Ότι ξεμπροστιάστηκαν. Αν παρατηρήσετε, το πάνελ των "μαρτύρων" αντιπροσωπεύει όλο το εθνοκάπηλο και νταβατζίδικο σίχαμα που συγκρούστηκε με τον Παπανδρέου:

από τον Κουρή μέχρι το Μιχελάκη και τον Φαήλο,

από τον Ψυχάρη μέχρι τον Χατζηνικολάου,

από τον Παπαδάκη μέχρι τον Αυτιά,

από τα "Επίκαιρα" μέχρι την "Αυριανή" και τη "Δημοκρατία",

από την Λιάνα μέχρι τον Τσίπρα και
από τον Μίκη μέχρι τους Μητρόπουλους και τους Μαριάδες.

Μιλάμε για εσμό. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για ξεβρώμισμα

Κάπως έτσι θα πρέπει να αναζητούν το διάδοχο του Γ. Τράγκα στο δελτίο ειδήσεων του ALTER. Η Σοφία Βούλτεψη : ο νέος Τράγκας;

Αυτή, από Πατέρα κομμουνιστή, μέλος της κυβέρνησης του βουνού,
=====================
κατάντησε πολιτική ‘’σφουγκαρίστρα ‘’ του Μητσοτακικού ''δημοκρατισμού'', μελοδραματική πολιτικο-σφουγγοκωλάριος του Κούρειου ΑΛΤΕΡ,
μαζί με τους Γιώργο,
Νίκο, ΤΕΡΕΝΣ,
και όλα τα ‘’εθνικόφωνα’’ πτυελοδοχεία του μιασματικού Αυριανισμού.

Είχε δίκιο άραγε ο γερο Βούλτεψης που ‘’δήλωνε΄΄ Βασιλοκουμμουνιστής λέγοντας:

[[ΟΣΟ καθαρό νερό να ρίξεις σε ένα ΒΟΘΡΟ τα σκατά θα παραμείνουν..ΑΠΛΥΤΑ!!!
==============================
Ότι κι αν λένε ότι κι αν είπαν για το έλλειμμα, η αλήθεια έλαμψε
==============================
Ακόμη και η Ν.Δ. που υποστήριζε ότι το έλλειμμα του 2009 «διογκώθηκε» τεχνητά, πλέον αποδέχτηκε και υπέγραψε ότι όντως το έλλειμμα του 2009 ξεπέρασε το 15%.
Ήδη από τις 4 Απριλίου 2012, ο μέχρι προ τινος «αντημνιμονιακός» αρχηγός της Ν.Δ. Α. Σαμαράς, σε άρθρο του στους New York Times, παραδέχτηκε ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 15%:
«Greece has already implemented deficit-cutting measures of around 20% of GDP to curtail a deficit of 15% of GDP in 2009». Mετφ.

«Η Ελλάδα έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος της τάξης του 20% του ΑΕΠ για να περιορίσει το έλλειμμα από 15% του ΑΕΠ το 2009».
Επίσης, στη σελίδα 16 της Εισηγητικής Έκθεσης για τον Προϋπολογισμό του 2013 της κυβέρνησης Σαμαρά, προϋπολογισμός που ψηφίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2012 από την ελληνική Βουλή, αναφέρεται το εξής:
«Το 2011, δεύτερο έτος εφαρμογής του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, επιτεύχθηκε μείωση του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης κατά 1,3 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, ενώ συνολικά την περίοδο 2009-2011 η μείωση ήταν 6,2 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ (από 15,6% το 2009 σε 9,4% το 2011).
Αυτή η μείωση είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από κράτος-μέλος της Ευρωζώνης»

Ανώνυμος είπε...

Πόσα ΔΙΣ. έχασαν που δεν πτωχεύσαμε?
Μια αλήθεια χωρίς ψεγάδια και χωρίς ..σοφάδες.
Η χρεοκοπία της Ελλάδας τελικά είναι ..σύμπτωση καιρών ή είναι μια καλά οργανωμένη επιχείρηση μιας παρακυβερνητικής ΚΑΜΟΡΑ?

Ας περιγράψουμε το πρώτο στάδιο , την πρώτη μεθοδευμένη φοροδιαφυγή των παρανόμως πλουτησάντων.
Το 2005, η κυβέρνηση Καραμανλή ψήφισε νόμο με τον οποίο χορηγούσε φοροδοτική ‘’ΑΣΥΛΙΑ» για κάθε γονική παροχή οιουδήποτε ποσού και αντικειμένου.
Έτσι ΜΥΡΙΑΔΕΣ ‘’ έγγειοι πρόσοδοι’’ πέρασαν από τους επαγγελματίες ‘’μπαμπάδες’’ της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας στους ‘’νεοσσούς’’ τύπου Πάνου, Μιλτιάδη και τόσων χιλιάδων ακόμη.
Μυριάδες φοροαπαλλακτικά τεχνάσματα ισοπέδωσαν και εξαφάνισαν τα δημόσια έσοδα και ταυτόχρονα συνέβαλαν στην ασύλληπτη σε μέγεθος φοροδιαφυγή των γονικών καταστρατηγήσεων της παρανόμου αποκτήσεως των μεταβιβασθέντων ακινήτων.
Ταυτόχρονα αετονύχηδες υπουργοί , υπουργεύοντες και ‘’πρωθυπουργεύοντες’’ αγόρασαν ..τη μισή Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας με πρωτόγνωρες χαριστικές αντικειμενικές αξίες. Έτσι οι στενοί συνεργάτες και υπουργοί του Χαραμοφάη και οι περί αυτών συχνάζοντες ευεργετούμενοι αυλοκόλακες, βρέθηκαν σήμερα με μυριάδες ανεκτίμητα ακίνητα και άγνωστο αριθμό δισεκατομμυρίων ευρώ, διασκορπισμένα έντεχνα σε όλες τις παραδεισένιες γωνιές του πλανήτη.

Έτσι Καραμανλής και Σαμαράς πλοήγησαν το σκάφος , πρωθυπουργεύων και εν δυνάμει πρωθυπουργός μεθόδευσαν κατά τέτοιον τρόπο την χρεοκοπία που να συμπέσει με τον διπλασιασμό των μαύρων χρημάτων που έφυγαν από την Ελλάδα σχεδόν αμέσως από της αναλήψεως της εξουσίας από τον Κωστάκη ’’ τον καταλληλότερο’’
Πως και γιατί Καραμανλής και Σαμαράς οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία?
Αναπάντητα και από τους δύο υπεύθυνους ερωτηματικά, που εξηγούν ίσως ,γιατί ο Καραμανλής ‘’ΚΡΥΒΕΤΑΙ’’ και δεν τολμά να μιλήσει.
*ΔΕΝ ήξεραν τι πρέπει να κάνουν?
*Τους παραπλάνησαν οι υπουργοί οικονομικών?
* Είχαν προγραμματίσει την πορεία προς την χρεοκοπία?
* Εκτελούσαν εντολές ?
*΄Η, όλα έγιναν, για να υπονομεύσουν τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως αναφέρει και ο ξένος τύπος, αδιαφορώντας για την οικονομική καταστροφή της πατρίδας μας, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στην εξουσία?
****Εφημερίδα La Libre Belgique:
Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο τότε πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είχε επισκεφτεί με πάσα μυστικότητα δύο φορές την Αθήνα, για να εξηγήσει στον Καραμανλή τη σοβαρότητα της κατάστασης και να τον πείσει να λάβει επείγοντα μέτρα για να σταματήσει τον κατήφορο, αλλά χωρίς επιτυχία.
‘’Ο Καραμανλής δεν έκανε απολύτως τίποτα παρότι γνώριζε ότι το καράβι της Ελλάδας πορευόταν κατευθείαν στα βράχια, γιατί "σκέφτηκε"
ότι θα του ήταν βολικό να πετάξει την "καυτή πατάτα" στον σοσιαλιστή Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος εντωμεταξύ έκανε το λάθος να ζητάει επιμόνως πρόωρες εκλογές(μήπως σωθεί τίποτε)’’.

**Είναι μέσα του 2008. Ο υφυπουργός οικονομικών, αρμόδιος για τα οικονομικά της χώρας προσπαθεί να επισκεφθεί τον πρωθυπουργό, αλλά μάταια. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, και οι δείκτες τρελαίνονται. Ανήσυχοι και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ , Αλογοσκούφης και Δούκας, και βλέποντας στο βάθος τη φιγούρα του εισαγγελέα να πλησιάζει, στέλνουν στον πρωθυπουργό τέσσερες(4) επιστολές επισήμως, ώστε να τις έχουν για το μέλλον, όπου με λεπτομέρειες περιγράφουν την ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατάσταση της οικονομίας. ‘’Κύριε πρωθυπουργέ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ !’’

Κι όμως, ο ευτραφής αλλά αργόστροφος πρωθυπουργεύων απαντά: ‘’αφήστε τα για αργότερα!!!

Οι υπουργοί κοιτάζονται μεταξύ τους τρομοκρατημένοι. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η χώρα βουλιάζει και ο πρωθυπουργός ‘’απουσιάζει’’ ! Η χώρα βουλιάζει και ο Σαμαράς ‘’δηλώνει ότι δεν…άκουσε’’ ! Δεν μπορώ τα εσωτερικά μέτωπα, πάω για αρχηγός λέει στους δικούς του.
Η απάντηση, αυτή τουλάχιστον που κυκλοφορεί, είναι ‘’τρελή’’.
** Μη με ανακατεύετε εμένα, εγώ κοιτώ το ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ !!! Και προς επίρρωση της προσωπικότητας του ανδρός, προβαίνει σε 250 παράνομους διορισμούς στο υπουργείο Πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !
ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ
Ένα ατύχημα στη θάλασσα της Κορέας, ήταν αρκετό να καταδείξει το μέγεθος και την ποιότητα ορισμένων Ελλήνων πολιτικών.
Ο Πρωθυπουργός της Κορέας, υπέβαλε την παραίτησή του, θεωρώντας ελάχιστο δείγμα ευαισθησίας και ανάληψης ευθυνών, τόσο το ατύχημα όσο και το θάνατο τόσων αθώων επιβατών. Πράξη αντρίκια, πράξη που δείχνει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα στη πολιτική.
Αντίθετα στην πατρίδα μας, εξ αιτίας της ανεύθυνης και ΑΘΛΙΑΣ συμπεριφοράς της κυβέρνησης Καραμανλή, που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και τους Έλληνες σε αμέτρητες αυτοκτονίες με χιλιάδες σήμερα συμπολίτες μας να ζούν στην δυστυχία και στην απόγνωση, ο ηθικός αυτουργός Κωστάκης Καραμανλής, αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη …τίποτε. Κυκλοφορεί σε όλα τα καλά ‘’στέκια εδεσμάτων’’ της Ελλάδας και του Εξωτερικού και συνεχίζει ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και πρωτόγνωρα να εισπράττει αμοιβή για την εγκληματική παρουσία του στη βουλή και στο δημόσιο βίο της χώρας μας. Απολαμβάνει αναίσθητα και ασυναίσθητα , τόσων και τόσων παροχών, σε μια περίοδο λιτότητας και φτώχειας, στερώντας το ψωμί από πολλές οικογένειες ανέργων, που πεινάνε και υποφέρουν. Βαρυστομαχιάζει αναίσθητα και προκλητικά κάθε ημέρα απομυζώντας το αίμα και τον ιδρώτα συμπολιτών μας που οδήγησε στην εξαθλίωση και στο θάνατο. Αισθανόμενος ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ για τον εαυτόν του ως ηθικού αυτουργού, αποφεύγει να πεί έστω και δυο λόγια. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, από τους χιλιάδες συγγενείς των θυμάτων του. Να ζητήσει μία συγγνώμη, από τους χιλιάδες άνεργους, τους συνταξιούχους, τους γέρους, τους αδύναμους για την εγκληματική συμπεριφορά , τόσο για τον εαυτόν του ,όσο και για πολιτικούς εγκληματίες συνεργάτες του.
Και όχι μόνο αυτό δεν κάνει, αλλά περιστοιχιζόμενος από μία ομάδα ατυχών καντηναλαφτών, και πολιτικών σαλτιμπάγκων, διαρρέει, περιρρέει και μολύνει την ατμόσφαιρα με υπονοούμενα για μύχιες και αδιάντροπες σκέψεις του περί επιστροφής στην ενεργό πολιτική. Αληθεύουν αυτά που κάθε λίγο ακούγονται? Είναι πράγματι τόσο αναίσθητος πολιτικός εγκληματίας? Είναι τόσο μηδενιστής και τόσο αχόρταγος ‘’ψευδοπροφήτης’’ και προκλητικός ‘’Καλιγούλας’’?
Επί τέλους ρε Κωστάκη. Δεν παίρνεις την ΔΟΚΤΟΡΑ της..ιατρικής και να μας αδειάσεις τη γωνιά?
Η ανθρωπιά και ευαισθησία δεν μπήκε ποτέ στο σόϊ σας ούτε από περιέργεια?
Είσαι λοιπόν …τόσο Κωστάκης?
Ατυχή πατρίδα, πόσο ακόμη θα υποφέρεις το ζυγό της σκλαβιάς σου???
Πατριδοκάπηλοι ‘’γαλαζοαίματοι’’ πηλοπλάστες χωρίς…ψήσιμο !!!

Ανώνυμος είπε...

[[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]]

(ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ????)
Γράφει και παρουσιάζει ο Ν Βράχος

ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ???

Περνώντας την πόρτα του SUPER MARKET για να ψωνίσεις, ή , πηγαίνοντας στη ‘’λαϊκή’’ , Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Θυμάσαι πως ζούσαμε μέχρι το 2004, που όλος ο κόσμος μας ζήλευε και μας καμάρωνε. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300 δις ευρώ, ώστε να γίνουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ για μια ζωή στους Ευρωπαίους, χωρίς δυνατότητα και ΕΛΠΙΔΑ απελευθέρωσης. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Είναι η αιώνια δεξιά που πάντα μας κρατούσε ‘’αιχμάλωτους’’ και ‘’ όμηρους’’ και εθνικά και οικονομικά, ώστε οι ΝΕΟΙ κοτζαμπάσηδες να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν και να νέμονται τα ‘’όσα κληρονόμησαν’’

Γιατί ο Καραμανλής ΔΕΝ αντέδρασε και δεν ενημέρωσε για την χρεοκοπία που ΗΔΗ κτυπούσε την πόρτα μας? Ήταν τόσο ανθέλληνας που προετοίμαζε την επιστροφή του καταστρέφοντας τον Παπανδρέου και την Ελλάδα? Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη κλίκα ή, άθλια αμέλεια και ανικανότητα??? Μας έδεσε χειροπόδαρα, όπως ο …αείμνηστος εβραιότουρκος μπάρμπας του, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ και να μεταβληθούμε σε …αριθμούς χάνοντας τα πάντα?
Διότι άλλο να είσαι μια χώρα οικονομικά υγιής και άλλο να είσαι ο ζήτουλας και ο αξιολύπητος της παγκόσμιας κοινότητας.

Γι αυτό και η πρώην πρόεδρος της Βουλής , κ. Αννα Ψαρούδα –Μπενάκη,
===========================================
μίλησε στον Πρόεδρο Παπούλια για [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]] Με τι στοιχεία, ‘’μίλησε’’ για απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η οποία συνήθως είτε επιβάλλεται δια των όπλων είτε δια της οικονομικής χρεοκοπίας της χώρας. Εννοούσε ΑΡΑΓΕ τα 300 ΔΙΣ. Του ΧΡΕΟΥΣ που αυτό μόνο του δεν ήταν δυνατόν να αποπληρωθεί ποτέ?

ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ,
δημιουργώντας ‘’πάτημα’’ για δήθεν αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων, των οποίων η ΣΙΓΟΥΡΗ αποπομπή από νέα κυβέρνηση θα δημιουργούσε αυτόματα, ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για επαναφορά της δεξιάς στην εξουσία. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
Υπάρχουν άραγε ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόροι της δεξιάς που δεν επιθυμούν την τιμωρία της κλίκας εκείνης που μας κατέστρεψε και μας μετέβαλε σε επαίτες και παρίες?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

Μπορούσε η Ελλάδα να αποφύγει το Μνημόνιο;
==============================
Σαφέστατα όχι, στην κατάσταση που βρισκόταν η οικονομία στα τέλη του 2009 – αρχές 2010. Κάθε χώρα που μπήκε σε Μνημόνιο μετά την Ελλάδα (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Κύπρος), και με δεδομένη την οδυνηρή εμπειρία του ελληνικού Μνημονίου, είχε συνολικά καλύτερα οικονομικά μεγέθη και παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να αποφύγει την προσφυγή. Η αδυναμία δανεισμού της Ελλάδας ήταν πλήρης και οι δανειακές ανάγκες τεράστιες.
Πότε επί τέλους θα αντιληφθούμε και θα ομολογήσουμε και δημόσια, αυτό που λέμε μεταξύ μας;
Πότε ο ‘’μουγκός’’ βεζίρης της πολυκαλοφαγίας ,
---------------------------------------
θα ομολογήσει ότι ΕΦΥΓΕ!!! γιατί ΔΕΝ του δάνειζαν άλλα χρήματα οι Ευρωπαίοι;

Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο και μοναδικό, αφού δαπανούσαμε κάθε χρόνο 30δις παραπάνω από αυτό που παράγαμε. Κάθε ευρώ που έμπαινε στη χώρα έβγαινε με την αγορά εισαγόμενων προϊόντων.
Αν μας χάριζε κάποιος ολόκληρο το χρέος, τα 300 δις ευρώ, σε 10 χρόνια θα βρισκόμασταν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

« COMEBACK του πρωθυπουργού της χρεοκοπίας»

Για «comeback του έλληνα πρωθυπουργού της χρεοκοπίας» κάνει λόγο άρθρο της Frankfurter Rundschau με αφορμή τα σενάρια περί υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως σχολιάζει, «για πολλούς Έλληνες το όνομα Κώστας Καραμανλής δεν ηχεί καλά. Ο πολιτικός οδήγησε το 2009 ως πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ την Ελλάδα στο χείλος της κρατικής χρεοκοπίας. Αυτό δεν εμποδίζει τους κομματικούς φίλους του συντηρητικού πολιτικού να φέρουν το όνομα του Καραμανλή και πάλι προς συζήτηση για την ανάληψη ενός υψηλού αξιώματος». Το δημοσίευμα εκτιμά ότι η συνάντηση του πρώην με τον νυν πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ξενοδοχείο Χίλτον πυροδότησε τις εικασίες για υποψηφιότητα του πρώτου.

Πάντως, όπως υπογραμμίζεται, ενδεχόμενη επιστροφή του κ. Καραμανλή θα προκαλούσε έκπληξη. «Το όνομα Καραμανλής είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική καταστροφή στο πεδίο του χρέους»,τονίζει ο αρθρογράφος. Όπως επισημαίνει, ο όρος greek statistics είναι πλέον γνωστός στις Βρυξέλλες μετά τα εξωραϊσμένα οικονομικά στοιχεία του τέλους της δεκαετίας του '90, που επέτρεψαν στη συνέχεια την είσοδο της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Ωστόσο, όπως σχολιάζει το άρθρο, «κανείς δεν παραποίησε τα δημοσιονομικά στοιχεία τόσο ανερυθρίαστα όσο ο Καραμανλής».

Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι ο κ. Καραμανλής «ξεκουράζεται στη βίλα του στη Ραφήνα από τα χρόνια της διακυβέρνησης», ενώ επιλέγει τα πίσω έδρανα του κοινοβουλίου. «Στο περιβάλλον του Καραμανλή λέγεται ότι δεν τον ενδιαφέρει το αξίωμα. Όμως η άρνηση ακούγεται ανεπαρκής όσο δεν την επιβεβαιώνει ο ίδιος», σχολιάζει ο αρθρογράφος κλείνοντας.

To ρεπορτάζ αποδίδει στα ελληνικά η Deutsche Welle. Ελπίζω να της επιτεθούν άμεσα σπουδαίοι πολιτικοί άνδρες όπως ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ανώνυμος είπε...

TA ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ