slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΝΝΕΔ: Οι εποχές της ανομίας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί



Δεν είναι η πρώτη φορά που το αριστερό κατεστημένο προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα αστάθειας με καταλήψεις, ενόψει της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Θα πρέπει όμως η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να έχει μεγάλο θράσος ώστε να μιλά για ειρηνικούς αγώνες ενώ στην πραγματικότητα με τις καταλήψεις παραδίδει συνεχώς τα ιδρύματα στην ασυδοσία και την ανομία.
Θα πρέπει να τους διακρίνει τρομερή υποκρισία, όταν από τη μια μιλούν για Δημοκρατία και αξιοπρέπεια, ενώ από την άλλη απαγορεύουν την είσοδο στα Πανεπιστήμια σε χιλιάδες φοιτητές στο βωμό της κομματικής τους σκοπιμότητας. Οι δήθεν δημοκράτες αμφισβητούν τους νόμους ακόμη και τον εκλεγμένο δημοκρατικά Πρύτανη του Πανεπιστημίου ενώ δεν διστάζουν να παρακωλύουν λειτουργίες και διαδικασίες των οργάνων. Δεν ξεχνάμε ότι πρόκειται για αυτούς που δε δίστασαν να μετατρέψουν τις σχολές μέχρι και σε ξενοδοχεία παράνομων μεταναστών, όπως με τους τριακόσιους μετανάστες στη Νομική Σχολή.
Το άσυλο της ανομίας δεν υπάρχει πια. Τα Πανεπιστήμια ανήκουν σε όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα και αποτελούν αποκλειστικά και μόνο χώρους γνώσης, εκπαίδευσης, έρευνας και ακαδημαϊκής δραστηριότητας, όχι ορμητήρια για επεισόδια και έκνομη δράση. Ας καταλάβουν επιτέλους ότι οι εποχές της ανομίας και της ασυδοσίας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Να εφαρμοστεί εδώ και τώρα ο νόμος.

Από το Γραφείο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: