slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση σχεδίου δολοφονίας του Καραμανλή!

Γιάφκα στα νότια προάστια;
Ο ειδικός ανακριτής Δημήτρης Φoύκας, ο οποίος έχει στα χέρια του την υπόθεση για το περιβόητο σχέδιο «Πυθία» για τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή, αλλά και την αντίστοιχη των παράνομων τηλεφωνικών παρακολουθήσεων του πρώην πρωθυπουργού, προχωρά...
με γοργά βήματα τις σχετικές έρευνες, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές, ο ανακριτής είναι έτοιμος να υποδείξει φυσικό πρόσωπο ως κατηγορούμενο για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, με τις εξελίξεις να τρέχουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Εξάλλου, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, ο κ. Φούκας έχει δώσει εντολή, η οποία υλοποιείται ήδη, για κατόπτευση γιάφκας που βρίσκεται στα νότια προάστια, όπου πρώην αξιωματικοί της ΕΥΠ, συνεπικουρούμενοι από ξένους πράκτορες, είχαν στήσει δίκτυο παράνομων τηλεφωνικών παρακολουθήσεων όχι μόνο κορυφαίων πολιτικών προσώπων, αλλά και επιφανών επιχειρηματιών. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, το επόμενο στάδιο θα αφορά επιδρομές των αρμόδιων υπηρεσιών στην εν λόγω γιάφκα, με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων στοιχείων που θα διευκολύνουν το έργο των Αρχών. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως, με βάση την έρευνα που διεξήγαγαν οι Αρχές το προηγούμενο διάστημα, πλήρη γνώση περί του σχεδίου «Πυθία» είχε ο Αλεξ Ρόντος, άλλοτε στενός συνεργάτης του διαδόχου του Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου, Γιώργου Παπανδρέου. Τέλος, από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται κατάθεση πρότασης διαχωρισμού της δικογραφίας που αφορά τον Κώστα Καραμανλή από εκείνη που «αγγίζει» τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών της Πολιτείας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορέσει η επιστήμη να ψηλώσει έστω και κατά ένα πόντο ένα ογδοντάχρονο, άλλο τόσο θα μπορέσετε και εσείς να ψηλώσετε έστω και κατά μισό πόντο τον πολιτικό Νάνο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΥ
Άνοιξαν την ντουλάπα με τους σκελετούς ????
…Έπεσε μέσα στους ‘’κεφτέδες’’ βάση σχεδίου του μάγειρα !
Αφήνουμε προς το παρόν την φαντασία σας να ΟΡΓΙΑΣΕΙ !!!
Μέχρι που ο παρααααά …τρίχα! να ‘’εκτελεστεί’’ πρωθυπουργός αναβίωσε ! και σκέφτηκε , μετά τη συζήτηση που είχε με τον δαιμόνιο του αστυνομικού ρεπορτάζ, κύριο Γιώργο Τράγκα , να υποβάλλει μήνυση κατ΄αγνώστων που «ήθελαν» να τον…μαλώσουν για τι δεν έφαγε όλο το φαγητό του!
Υπάρχει κανείς ΛΟΓΙΚΟΣ που πιστεύει ότι η CIA! Ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, αν ήθελε να...σκοτώσει τον Μπουχέσα θα το...μαθαίναμε;
Απλά θα …χεζότανε καμιά εβδομάδα συνέχεια και ύστερα πάπαλα !

Ας μη μας υποτιμούν τόσο πολύ.
Απλά επειδή βλέπουν ότι ο «εφιάλτης» ΔΕΝ!!! ...τραβάει, βάλανε την "ξεφούσκωτη"ρεζέρβα τον
τυροπιτολάγνο στο ...καφενείο και προσπαθούν να τον βάλουν και στην βιοκάθαρση .
Ένας πολιτικός που είναι ΑΝΤΡΑΣ!!! δεν κρύβεται .
Άμα έχει αρχ …. να βγει ΕΥΘΕΩΣ και να το πεί . {{Ναι έγινε κάτι σοβαρό εις βάρος μου !!!}}
Και όχι τώρα που το σφύριξε(;) Ο…ΤΡΑΓΚΑΣ!!!!
Τώρα ψάχνουν οι "δικαστές" όπως ...έψαξαν και για το Βατοπέδι .
Κύριε Καραμανλή
γρήγορα η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ασχοληθεί μαζί σου, αλλά για εγκατάλειψη εν ώρα πολέμου,
λαϊκά για λιποταξία, διότι κατέστρεψες την Ελλάδα ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και σουβλακομπουκώθηκες τρέχοντας !!!
Καλά δεν ντρέπεσαι να μας κάνεις και το θύμα;
Τουλάχιστον δεν σέβεσαι το ΟΝΟΜΑ του μπάρμπα σου;
Για τόσο μπούληδες μας περνάς;
Δεν παραιτείσαι λέω εγώ να πληρωθεί καμιά άνεργη οικογένεια;
Θέλανε να σε σκοτώσουνε και γλίτωσες;
Δεν μας χέζεις ρε...ΝΤΑΛΑΡΑ!!!
ΥΓ.
Να σε σκοτώσουν για πιο λόγο; Επειδή κοιμόσουνα 15ώρες το 24ωρο ΄η γιατί έσπασες το ... PLAY STATION;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ , ΠΑΡΤΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
Που είναι ωρέ οι Έλληνες Τερτσέτηδες ;
Γράφει ο Ν Βράχος
Διαβάζοντας για τις προσλήψεις της πενταετίας [[ 2004-2009]] στην Ελλάδα,, και γνωρίζοντας για την απίστευτη εγκληματική αδράνεια του τότε Πρωθυπουργού, για την χρεοκοπία που ερχόταν και για την συνενοχή και συμμετοχή Σαμαρά σε αυτό το κακούργημα της Εθνικής προδοσίας, νιώθει κανείς, οργή αγανάκτηση και αηδία.
Και το χειρότερο όλων, όλες αυτές οι άθλιες πολιτικές ‘’φιγούρες’’ προσποιούνται τους ανήξερους , τους αδικημένους και .. φυσικά τους πατριώτες.
Άραγε θα βρεθεί κάποιος..Καραμανλής να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες και ταυτόχρονα να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ! από την πολιτική;
Θα βρεθεί κάποιος ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να κάνει το καθήκον του; Είναι τόσο δύσκολο να εντοπίσουμε ποια ήταν η εγκληματική ζημιά για την Ελλάδα από την πρόσληψη 865.000 χιλιάδων υπαλλήλων και μάλιστα, με αμιγή κομματικά (μπλέ συνέντευξη) κριτήρια , τη ίδια στιγμή που κυριολεκτικά είμαστε στο χείλος του γκρεμού και από την εγκληματική προδοτική αδράνεια ή και ύποπτη συνειδητή συμπαιγνία?
Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας που θα διαβάσει τις επιστολές ΔΟΥΚΑ προς τον τότε πρωθυπουργό και δεν θα ασκήσει ΑΜΕΣΩΣ διώξεις, για τα κακουργήματα που περιγράφονται; Τελικά ποιος είναι ο ρόλος της Δικαιοσύνης εκτός του να ..είναι τυφλή; ΄Η, μήπως ‘’την θεράπευσαν’’;…
Θα βρεθεί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ εισαγγελέας να διαβάσει το δημοσίευμα του ‘’ΒΗΜΑτος’’ στις 13/05/2007 που παρουσιάζει μία ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ καταγγελία -αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, υπονοείται απόπειρα αμοιβαίας συγκάλυψης παράνομων πράξεων, μεταξύ του τότε Πρωθυπουργού και του τότε Προέδρου του Αρείου Πάγου. Η επιστολή αυτή μαζί με το ΠΡΩΤΟ μέρος του κειμένου, δημιουργούν εύλογες υπόνοιες και ερωτηματικά για βαρύτατα κακουργήματα και αμοιβαίους ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ συγκάλυψης.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=180914
Ποιος δικαστής δεν γνωρίζει την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε; Που ήταν οι δικαστές όταν συνέβαιναν τα τελευταία ‘’ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ’’ ;
Ποιος κυβερνά επί τέλους, αυτόν τον τόπο;
Τι πρέπει να κάνει ένας έντιμος ΕΛΛΗΝΑΣ δικαστής για να προστατέψει τον λαό , εν ονόματι του οποίου ασκεί τα καθήκοντά του; Είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν δικαστές με άποψη, δύναμη, και αποφασιστικότητα ; Είναι τόσο δύσκολο να γίνουμε Έλληνες;
Είναι τόσο δύσκολο να προστατέψουμε την Ελλάδα μας, που όλοι λέμε πως αγαπάμε;
Κανείς δεν ‘’βλέπει’’ την εθνική μας κατάντια;
Να ανεχόμαστε τους νταβατζήδες της ημέρας και τους μπράβους της νύχτας, να προκαλούν και να παρανομούν αδιάντροπα , ασύστολα και ατιμώρητα;
Που είναι ωρέ, οι Έλληνες δικαστές;


Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ & ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
Δεκαπέντε παραπομπές για τα ομόλογα

27 Μαϊου 2011
- Άρθρο της Ευας Kαραμανωλη όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την Παρασκευή 27 Μαΐου 2011
Την παραπομπή σε δίκη 15 ατόμων μεταξύ των οποίων και ο πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης Ευγένιος Παπαδόπουλος, για το δομημένο ομόλογο των 280 εκατομμυρίων ευρώ που κατέληξε υπερτιμολογημένο σε ασφαλιστικά Ταμεία ζητεί ο εισαγγελέας Εφετών κ. Αντώνης Λιόγας. Ο εισαγγελικός λειτουργός, που μαζί με τον συνάδελφό του κ. Γρηγόρη Πεπόνη είχαν διενεργήσει την προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση, ζητεί με την πρότασή του έκτασης 277 σελίδων την παραπομπή ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων των: εκπροσώπων της χρηματιστηριακής εταιρείας «Ακρόπολις» Γιώργου Αποστολίδη, Σοφοκλή και Θεόδωρου Πρινιωτάκη, του υπεύθυνου της North Asset Management Γ. Παπαμαρκάκη, του προέδρου και της διευθύντριας του ΤΕΑΔΥ Αγάπιου Σημαιοφορίδη και Παναγιώτας Καραδήμα, των υπευθύνων του ΤΕΑΥΦΕ Παναγιώτη Δεμέστιχα και Γεράσιμου Κονιδάρη, του προέδρου του ΤΕΑΠΟΚΑ Κωνσταντίνου Χρηστίδη, των στελεχών της JP Morgan Χάρη Αδαμόπουλου και Αβραάμ Σαββίδη, του στελέχους της Hyppovereinsbank Νίκου Μπούγου, του πρώην ειδικού γραμματέα του υπουργείου Απασχόλησης Ευγένιου Παπαδόπουλου, καθώς και των λογιστών Δημήτρη και Αγγελου Λιάτη.
Τα αδικήματα για τα οποία ζητείται η παραπομπή σε δίκη των κατηγορουμένων είναι κατά περίπτωση απάτη κατά συναυτουργία, άμεση και απλή συνέργεια στην απάτη, απιστία στην υπηρεσία, ηθική αυτουργία σε απιστία, υπόθαλψη εγκληματία - καταχραστή του Δημοσίου, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, φοροδιαφυγή, καθώς και άμεση συνέργεια στη φοροδιαφυγή. Επιπλέον, για τους πρώτους έντεκα κατηγορουμένους ζητείται η παραπομπή τους σε δίκη και για το αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση την οποία, σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, συγκρότησαν οι υπεύθυνοι της «Ακρόπολις» και ο υπεύθυνος της ΝΑΜ «από τον Σεπτέμβριο του 2006 μέχρι τον Μαρτιο του 2007, επιδιώκοντας οικονομικό όφελος και γνωρίζοντας ότι τα Ταμεία είχαν τη δυνατότητα να επενδύσουν τα διαθέσιμά τους ύψους εκατομμυρίων ευρώ σε ομόλογο του ελληνικού Δημοσίου και αφετέρου γνωρίζοντας ότι το ελληνικό Δημόσιο προέβαινε για την κάλυψη των αναγκών του σε έκδοση δομημένου ομολόγου, αποφάσισαν εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία τους στα χρηματοοικονομικά την διάπραξη απάτης σε βάρος των ασφαλισμένων».
Στην πρόταση αναφέρεται ως «σχεδιαστής» του ομολόγου ο Γ. Παπαμαρκάκης, ενώ για τον Ευγένιο Παπαδόπουλο αναφέρεται ότι «στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2006 ως ειδικός γραμματέας του υπ. Απασχόλησης, αν και πληροφορήθηκε από άγνωστη πηγή τη διάπραξη απιστίας σε βάρος του ΤΕΑΔΥ εκ μέρους των Σημαιοφορίδη και Καραδήμα, δεν έσπευσε να καταγγείλει την παράνομη δραστηριότητα».
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
14 άτομα στο εδώλιο για τις «ιερές ανταλλαγές» της Μονής Βατοπεδίου
Εδώλιο για 14 άτομα «στήνει» το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας για την υπόθεση των «ιερών ανταλλαγών» μεταξύ Μονής Βατοπέδιου και δημοσίου που ταλάνισε επί μακρόν την πολιτική ζωή του τόπου.
Με το υπ' αριθμόν 2000/13 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να δικαστούν για κακουργηματικές κατηγορίες οι:
Ηγούμενος Εφραίμ, μοναχός Αρσένιος, Αικατερίνη Πελέκη, Διονύσης Πελέκης, Δημήτρης Πελέκης , Ιωάννης Διονυσόπουλος, Στέφανος Δέτσης, Χριστόδουλος Μπότσιος, Γρηγόρης Κρόμπας, Πέτρος Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Γκράτσιος, Γιώργος Μητρόπουλος, Σταματούλα Μαντέλη και Κωνσταντίνος Σκιαδάς.
Κατά περίπτωση οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις πράξεις του ηθικού και φυσικού αυτουργού σε κακουργηματική απιστία και σε ψευδείς βεβαιώσεις για την ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας και των παραλίμνιων εκτάσεων με άλλες του δημοσίου εκτάσεις.
Ωστόσο το Συμβούλιο Εφετών απαλλάσσει από κάθε κατηγορία τον τότε διευθυντή του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, Γιάννη Αγγέλου.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα οι ενέργειες των κατηγορουμένων έπληξαν τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΟΡΜΠΑ !

"Το δέλεαρ του δεκασμού από το αναιδές κεφάλαιο στους ευτελείς..."
"Υπό το αυτό ιστορικό πρέπει να θεωρηθεί ως προφανής η ύπαρξη ικανών ενδείξεων περί τελέσεως πράξεων δωροδοκίας (άρθρο 236 Π.Κ.), συνισταμένης στην διάθεση σημαντικών χρηματικών ποσών, εκ μέρους των εχόντων εγκληματική συμμετοχή στην επίμεμπτη συναλλαγή, σε τρίτους, ο κύκλος των οποίων εκ μαρτυρικών εκτιμήσεων και υπονοιών μόνον προσδιοριζόμενος, αλλά και αναφερόμενος σε πολιτικούς χώρους συγκεκριμένους, δεν κατέστη δυνατόν να καταλήξει προδικαστικώς, στο παρόν στάδιο της προκείμενης έρευνας και στη βεβαίωση της ταυτότητος συγκεκριμένων προσώπων, ως αποδεκτών προϊόντων του εγκλήματος της δωροδοκίας.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΟΡΜΠΑ !
Εκ τούτου όμως δεν εξέλιπαν οι ενδείξεις περί υπάρξεως δωροληψίας (άρθρο 235 Π.Κ.), περί της οποίας βεβαιότης εκφράζεται εκ σαφών μαρτυρικών εκτιμήσεων και υπονοιών κατευθυνομένων προς συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, οι οποίες δεν αναιρούνται εκ της σιωπής των υπόπτων.
Διότι, είναι χαρακτηριστικό, ότι η εν προκειμένω σιωπή των υπόπτων, είτε ερμηνευθεί ως πρόσκαιρη υπερασπιστική τακτική σκοπιμότητος, αρκουμένη προς το παρόν σε υπαινιγμούς και επιφυλάξεις, είτε θεωρηθεί ως ελπίδα αναμονής επιεικούς δικαστικής κρίσεως - άγνωστον εκ ποίων λόγων υπάρξασα - δεν είναι άρνηση των παρανόμων στοιχείων της επίμαχης συναλλαγής.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΟΡΜΠΑ !
Είναι - και τούτο μαρτυρείται εκ της προσεκτικής εκτιμήσεως των δοθεισών καταθέσεών τους - σιωπή πολυσήμαντη και αναμένουσα τον κατά την κρίση τους κατάλληλο χρόνο της προβολής επιχειρημάτων και αποκαλύψεων (είναι σαφής η περί τούτου δήλωση του Σοφοκλή ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗ στον δημοσιογράφο ΝΤΑΣΚΑ).
Ετσι εξηγείται η σιωπή των υπόπτων στο στάδιο αυτό.
Διότι, ο κύκλος της ερευνωμένης συμμετοχικής εγκληματικής δράσεως είναι ευρύς, αλλά και η επίμεμπτη περί αυτής γνώση βαρύνει πολλούς.
Και είναι γεγονός, ότι η άνομη συναλλαγή του δεκασμού, το δέλεαρ του οποίου προσφέρεται αφειδώς από το αναιδές κεφάλαιο στους ευτελείς, εξηγεί και εκτρέφει τον κύκλο της εγκληματικής δραστηριότητος, της ανοχής των πολλών και της άνομης σιωπής".

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΓΡΟΓΗ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010
Καταγγελίες Πάγκαλου για Αγρωγή
**Ο γιος του πρώην γενικού γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης
Έτσι απλά, επειδή ήταν γραμματέας στο υπουργείο, διόρισε τον γιο του στην Αγρωγή. Είναι αυτό που λένε μπάρμπα στην Κορώνη. Οι καταγγελίες του Πάγκαλου για γαλάζιες προσλήψεις είναι πολύ σοβαρές. Και το χειρότερο, μόνο...
ένας έχει διαψεύσει την καταγγελία του.
**Ένα ένα τα ονόματα των γαλάζιων διορισμών
Θεανώ Τσαρτσιώνη, κόρη του πρώην υπουργού

Τα ονόματα που στελέχωσαν την Αγρωγή, είναι βαμμένα μπλε!
Μια από τις γαλάζιες προσλήψεις είναι και αυτή του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Τσαρτσιώνη. Η...

*Θεανώ λοιπόν, είναι ένα από τα πρόσωπα που σύμφωνα με τον κύριο Πάγκαλο, στελέχωσε στην Αγρωγή
ΜΕΡΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ
*Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης μπαρ στα Τρίκαλα "Μπακαρά", κομματάρχης του Χατζηγάκη ο οποίος πληρώνεται ενώ έχει "σταλεί" στην Κρήτη από την Αγρογη ΑΕ, συμφωνα με μαρτυρίες όμως το μπαρ ειναι...
ανοιχτό και αυτός κάθε μέρα εκεί!
*Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ
*Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονιας-Θράκης
*Σουφλιά Βαΐτσα/Σουφλιάς Κωνσταντίνος, ανίψια του Σουφλιά
*Σκιαδάς Χρήστος, γιος του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Γεωργιας
*Χαλκίδη Βασιλική, κόρη βουλευτή Ημαθίας ΝΔ
*Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός Βασίλη Μαγγίνα
*Τρίκας Γεώργιος, οδηγός Κωστή Χατζηγάκη, γυμναστής/εισαγωγέας καφέ, προήχθει σε διευθυντή με την προσληψη
*Σταμέλος Κωνσταντίνος, στέλεχος Ευάγγελου Μπασιάκου
*Κόπανου Χριστίνα, κόρη ιδιαιτέρας του Κωστή Χατζηγάκη
*Φριγαδάκης Χρήστος, βαφτιστήρι Μαρκογιαννάκη
*Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα Κωστή Χατζηγάκη
*Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή διευθυντή γραφείου Ευριπίδη Στυλιανίδη
*Σπαθή Χριστίνα, κόρη του εμπειρογνώμονα Σπαθή , στελέχος σήμερα της Ρηγίλλης

Αυτοί είναι οι βουλευτές που έβαλαν άτομα τους στην Αγρογη:
Βαγιανας
Γεροντόπουλος
Γκιουλεκας
Δαηλάκης
Δερμετζόπουλος
Ιωαννιδης
Καλαϊτζης ή Καλατζής,
Καλαφατης
Καραμανλης Αχιλλέας,
Καραογλου
Καρασμανης
Καρυπιδης
Καρπουζας
Κασαπιδης
Κελέτσης
Κιλτίδης
Κολλια-Τσαρουχα
Κουκοδημος
Κωνσταντινιδης
Κωνσταντοπουλος
Λαζαριδης
Μπουζαγκη
Ορφανος
Παναγιωτόπουλος Μιχαλης
Παπαδοπουλος
Παπας Βασιλης,
Ραπτη
Τσαλαγουδης
Σουφλιάς
Στυλιανίδης
Τζαμτσης
Τζίμας
Τζιτζικώστας
Τσαβλαριδης
Τσιτουριδης
Μιχαλης Χαλκιδης
Χριστοφιλογιάννης
Φουντουκίδου

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΙΟ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΑΣ !
=========================

150.000 ευρώ για ανακαίνιση γραφείου υφυπουργού!
- Ο υφυπουργός διέθετε 70 κινητά τηλέφωνα!
- 20 εκατ. σε ροζ τηλέφωνα και τηλεπωλήσεις

Απίστευτες ήταν οι καταγγελίες του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για το όργιο σπατάλης στο υπουργείο.

Τα στοιχεία βγήκαν με αφορμή τη νέα κόντρα για τις σκανδαλώδεις προσλήψεις “γαλάζιων παιδιών” στη διαβόητη “ΑΓΡΟΓΗ” ... που μάλλον αποτελεί “παρωνυχίδα” μετά τα όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του mega από το Μιχάλη Καρχιμάκη.

Η ανακαίνιση ενός γραφείου υφυπουργού συνολικού εμβαδού 20 τ.μ. κόστισε στον ελληνικό λαό ούτε λίγα ούτε πολλά 150.000 ευρώ! Η ανακαίνιση έγινε με εντολή υπουργού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υφυπουργός επί υπουργίας Χατζηγάκη η πολιτική ηγεσία του διέθετε 70 (!) κινητά τηλέφωνα τα οποία έκαναν λογαριασμούς 11.874 ευρώ το μήνα και πάνω από 100.000 ευρώ το χρόνο.

Απίστευτο όμως είναι το ποσό που πληρώθηκε μέσα σε μια τριετία στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για σταθερά τηλέφωνα και internet.

20.000.000 ευρώ κόστισαν τα τηλέφωνα σε ροζ γραμμές ή σε τηλεπωλήσεις και τηλεπαιχνίδια όπως απέδειξε σχετική έρευνα.

Προκλητικές είναι ωστόσο και οι μισθοδοσίες ορισμένων υπαλλήλων σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο υφυπουργός.

Υπήρξε μισθός διευθυντή ΕΛΓΑ ο οποίος μαζί με τα επιδόματα έφτανε τα 9.500. ευρώ, ενώ για τους υπαλλήλους στο διαβόητο αγροτικό κανάλι το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ με μια μονάχα εντολή πληρώθηκαν 1.050.000 ευρώ!

Τα ποσά που ακούστηκαν ξεπερνούν συνολικά τα 30.000.000 ευρώ και αν αναλογιστεί κανείς ότι στην πλειοψηφία τους είναι χρήματα για πληρωμές τηλεφώνων και μάλιστα προς ροζ γραμμές και τηλεπαιχνίδια (μεταξύ άλλων) τα στοιχεία είναι τουλάχιστον εξοργιστικά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
[[Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ! ]]
Η ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ !!!
Συνολικά ανταλλάσσονται με 31 συμβόλαια 260 (!) ακίνητα του ελληνικού δημοσίου με εκτάσεις της λίμνης Βιστωνίδας, εκτάσεις προστατευόμενες, κάποιες αρχαιολογικές, ενίοτε και με το νερό της λίμνης...

Τα 260 ακίνητα αποχαρακτηρίζονται (όσα ήταν δασικά) ώστε να μπορούν να μεταπωληθούν έναντι υψηλής αξίας ως
===========================================
οικοδομήσιμα.

Η μονή κέρδισε από την ιστορία αυτή πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ!
=================================
Η
ακριβής μοιρασιά παραμένει άγνωστη...

Τα ακίνητα που δόθηκαν στη μονή βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές:
===============================
Καρδιά Θεσσαλονίκης,Ν. Ραιδεστός,Πανόραμα,Ωραιόκαστρο,Νέοι Επιβάτες, Τριγλία,Ουρανούπολη, Σωζόπολη,Ν. Καλλικράτεια,Ν. Αγχίαλος Θεσ/κης,
Τρίλοφος,Γοργορύγι Τρικάλων,Βλαχάβα Τρικάλων, Μίκρα Θεσσαλονίκης,
Βεγορίτιδα Ν. Πέλλας,Ξηροπόταμος Χαλκιδικής,Αμουλιανή Χαλκιδικής,
Κάριανη Ουρανούπολης,Ν. Πέραμος Καβάλας,Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας,
Λαύριο, Κάτω Σούλι Μαραθώνα,Ακροπόταμος Καβάλας,Ολυμπιακό Χωριό,
Τρίγλια Χαλκιδικής,Ν. Πλάγια Χαλκιδικής και Νέα Κρήνη Καλαμαριάς-
Με τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, και κάτω από την κατακραυγή του κόσμου και των δημάρχων των περιοχών όπου βρίσκονταν οικόπεδα που πήρε η μονή,ο Εφραίμ επέστρεψε μια σειρά από οικόπεδα (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Ο αριθμός ωστόσο των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν στη μονή Βατοπεδίου είναι τόσο μεγάλος που το θέμα δεν κλείνει με λίγες επιστροφές.

Άλλωστε, σε πολλές περιπτώσεις έγινες αυτόματες και ταχύτατες αλλαγές και αντί των προβλεπόμενων οικοπέδων, η μονή πήρε κάποια άλλα, τα οποία δεν είχαν πάνω τους φορτία όπως διεκδικήσεις από ιδιώτες και δήμους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΙ, ΠΑΡΤΙ, ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ…
Περνώντας την πόρτα για να πας στο σουπερ Μάρκετ, ή, να πας στη λαϊκή, Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας.
Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300. Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων.
Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.
Θυμήσου πως ζούσες το 2004 και πως ζεις σήμερα και τιμώρησε όσους συμμετείχαν στην καταστροφή της πατρίδας μας. Θυμήσου την περίοδο εκείνη πόσο ξένοιαστα και πόσο ευτυχισμένα ζούσαμε.
Θυμήσου τα όνειρά σου και τα όνειρα των παιδιών σου που γύριζαν με το πτυχίο στο χέρι. Θυμήσου την έκφραση, την απελπισία και την αγανάκτησή του σήμερα και τιμώρησε τους άθλιους που του κατέστρεψαν τα όνειρά του.
Θυμήσου το χαμένο χαμόγελο των παιδιών σου και τιμώρησε Παυλόπουλους, Καμμένους και όλους που σου ήπιαν το αίμα και σε κατάντησαν ζήτουλα των Ευρωπαίων και περίγελο του κόσμου.Τιμώρησε τον Καραμανλή και όσους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ υπουργούς διασπάθιζαν το βιό σου και φόρτωναν βάρη και χρέη ακόμα και στα εγγόνια μας.

Ανώνυμος είπε...

BΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΣΤΡΑΒΟΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ . ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΛΗΨΕΙΣ Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως, με βάση την έρευνα που διεξήγαγαν οι Αρχές το προηγούμενο διάστημα, πλήρη γνώση περί του σχεδίου «Πυθία» είχε ο Αλεξ Ρόντος, άλλοτε στενός συνεργάτης του διαδόχου του Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου, Γιώργου Παπανδρέου. Τέλος, από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται κατάθεση πρότασης διαχωρισμού της δικογραφίας που αφορά τον Κώστα Καραμανλή από εκείνη που «αγγίζει» τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών της Πολιτείας.
http://www.parapolitika.gr
- See more at: http://naxios.blogspot.gr/2014/11/blog-post_756.html#sthash.K0L39apA.dpuf