slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ώρα της αναγνώρισης της προσπάθειας, έφτασε


Δύο χρόνια μετά τη σύσταση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Καλλονή-Κελλιά» Τήνου, η «παράτολμη», κατά πολλούς, προσπάθεια δικαιώνεται, καθώς η Κοιν.Σ.Επ μας αναγνωρίστηκε ως η πιο καινοτόμα Κοινωνική Επιχείρηση πανελλαδικά, κερδίζοντας το βραβείο Καινοτομίας ανάμεσα σε 57 συμμετέχουσες κοινωνικές επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε φέτος, για πρώτη φορά, από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (και άλλους φορείς), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Το βραβείο αφιερώνεται στα μέλη, τους χορηγούς και προπαντός σε όλους τους πολίτες της Τήνου που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το καινοτόμο (και με τη βούλα, πλέον) εγχείρημά μας.

Από πλευράς μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά, πάντα μαζί με όλους σας. Αλλά και να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το εγχείρημά μας να μεταλαμπαδευτεί και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, και να μπορέσει στο άμεσο μέλλον να ανθίσει ένα δίκτυο κοινωνικών, συλλογικών εγχειρημάτων που θα παρέμβουν δυναμικά στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της αξιοποίησης των τοπικών πόρων σε όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Με εκτίμηση,

Η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: