slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ...


http://www.newrussia.gr/
Χθες παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον την συνέντευξη Καμμένου στον Χατζηνικολάου αλλά με λύπη για άλλη μία φορά διαπιστώσαμε ότι δεν έχει καταλάβει ακόμη μέχρι σήμερα ότι μπροστά σε έναν από τους εξυπνότερους
δημοσιογράφους της χώρας πρέπει να αξίζεις για να μπορείς να σταθείς αλλιώς παθαίνεις βατερλώ …..
Ο Καμμένος απέδειξε για άλλη μία φορά ότι έχει ένα κόμμα ευκαιριακό με θέσεις αχταρμά…..
Προσπάθησε να κλείσει το μάτι στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους λέγοντας αερολογίες οι οποίες για κάποιον που τις άκουγε διαπίστωνε πόσο επικίνδυνος μπορεί να αποδειχθεί κάποιος αρχηγός κόμματος για την Ελλάδα την στιγμή που ακόμη και ο ίδιος δεν έχει σταθερή πολιτική πρώτα για τον εαυτό του και μετά για τους πολίτες και την χώρα.
Για να γίνει αρεστός και για να παρουσιάσει τον εαυτό του χρήσιμο έβγαλε το μίξερ και τα έβαλε όλα μαζί χωρίς να υπάρχει στρατηγική υποστήριξης του ενός θέματος με το άλλο και εξηγούμε:
Το άγχος του να καταγράψει πολιτική παρουσία στο πενταετές κενό του ήταν να παρουσιάσει ότι θα είναι ο τροχονόμος του Τσίπρα στην επόμενη κυβέρνηση μόνο και μόνο για να μπορέσει να ξεγελάσει τους κεντροδεξιούς και να δείξει ότι ο Τσίπρας δεν είναι πλέον αναρχό-αριστερός και υπέρ των ευκαιριακών τύπων που διαδήλωναν βανδαλίζοντας ότι Ελληνικό όπως τον έχουμε γνωρίσει κατά το παρελθόν αλλά πατάει μέσω Καμμένου πλέον και στο περιβόλι των ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς.
Ενέπλεξε την εκκλησία στην ψηφοθηρία του υπέρ του Τσίπρα νομίζοντας ηλίθια βέβαια ότι η εκκλησία και οι άνθρωποί της δεν είναι σε θέση να προστατεύσουν τα συμφέροντα της αλλά θέλουν τροχονόμο ενδιάμεσο μεταξύ Τσίπρα και εκκλησίας .
Προσπάθησε να μας κάνει να ξεχάσουμε τις ακραίες θέσεις του Τσίπρα για τα εθνικά θέματα της χώρας που εάν αναλύσεις τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα διαπιστώσεις ότι η ‘’ελεύθερη’’ σκέψη του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά ανοίγει την πόρτα στην ανάδειξη των κινημάτων των ισλαμοφασιστών που δυστυχώς βρίσκονται εδώ και περιμένουν την έλευση Τσίπρα στην Πρωθυπουργία ώστε να ξεδιπλώσου τα ανθελληνικά σχέδια των φίλων τους των Αμερικανών.
Τοποθέτησε το κόμμα του στο κέντρο την στιγμή που ό ίδιος ξεκίνησε ως δεξιός-δεξιός αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι κατά βάση οι ψηφοφόροι του προέρχονται από την Νέα Δημοκρατία αλλά ψήφισαν Καμμένο γιατί είναι Καμένοι οι άνθρωποι από τα μνημόνια.
Το ότι η Αφέντρα της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής του τόπου Γιάννα Αγγελοπούλου Αμερικάνα στάζει φαρμάκι για ότι Νεοδημοκρατικό δεν το έχει καταλάβει ακόμα.
Έβαλε θέμα εκλογής Καραμανλή μετά τις εκλογές στην προεδρία της Δημοκρατίας αφού στην αρχή της συνέντευξης είπε διάφορα αρνητικά για τον Καραμανλή αλλά αποσκοπούσε μόνο στην άγρα ψήφων των δεξιών που πλήττονται από την οικονομική πολιτική όπως φυσικά όλοι μας.
Αναρωτήθηκα και εγώ που απευθύνεται με όλο αυτό τον αχταρμά θέσεων που διατύπωσε ως αρχηγός κόμματος αλλά κατέληξα.
Ήθελε να βγάλει βόλτα το σκυλάκι της Γιάννας Τσιπραλέξ αλλά ήθελε και δημόσια ο ίδιος να στείλει το μήνυμα στους Αμερικανούς .
Και για να μην του φύγει το σκυλάκι ο Τσιπραλέξ και έχει προβλήματα με τους Αμερικανούς και την Γιάννα του έβαλε και λουράκι λέγοντας ότι μαζί θα κυβερνήσουμε και εγώ θα το ελέγχω το σκυλάκι…..
Συγχαρητήρια στον Χατζηνικολάου που για μία ακόμη φορά απέδειξε στους Ελληνες πολίτες ποιος πολιτικός αξίζει πραγματικά την ψήφο μας και ποιος όχι, άλλωστε αυτός είναι ένας από τους ρόλους που πρέπει να έχει ένας καλός δημοσιογράφος.

http://fonaklas.blogspot.gr/2014/11/blog-post_796.html#more
















Δεν υπάρχουν σχόλια: