slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΩΕΔΡΑΙ Η Κουτζαμάνη ξανανοίγει τον «κουμπαρά» και καλεί Σταυρούλα


Παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για άνοιγμα ξανά της υπόθεσης δήθεν δωροδοκίας βουλευτών, μεαφορμή τα όσα αστεία κατήγγειλε η Σταυρούλα Ξουλίδου και ελπίζουμε αυτή τη φορά να πέσουν μερικά καμπανίδια (αν και θα κρυφτούν πίσω από τη βουλευτική ασυλία) για να σταματήσουν να μας τα ζαλίζουν με τις αναπόδεικτες παπαριές τουςΣυγκεκριμένα, η κυρία Κουτζαμάνη παρήγγειλε...
στην προϊσταμένη του Εφετείου Αθηνών Γεωργία Τσατάνη να ανασύρει από το αρχείο, αν αυτό κρίνεται αναγκαίο, τη δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο είχε πραγματοποίησει παρέμβαση η κυρία Κουτζαμάνη στις τότε δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι συγκεντρώνονται χρήματα από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές (ψήφοι) για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
Η κυρία Κουτζαμάνη είχε διατάξει τότε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.

Όμως η έρευνα αυτή τέθηκε στο αρχείο. Ειδικότερα, ο εισαγγελέας που διενήργησε την ερεύνα Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας Γεωργίας Τσατάνη, έθεσε στο αρχείο τη σχετική δικογραφία, κρίνοντας ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης ή απόπειρας τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Τώρα η Ευτέρπη Κουτζαμάνη στην παραγγελία της προς την Γεωργία Τσατάνη αναφέρει:
«Με αφορμή καταγγελία της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου, τις βραδινές ώρες της 25ης Νοεμβρίου 2014 στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του τηλεοπτικού σταθμού «BLUE SKY», περί απόπειρας δωροδοκίας της, την οποία (καταγγελία) επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω εκπομπής και ο αρχηγός του ανωτέρω κόμματος κ. Π. Καμμένος, παρακαλούμε, να εξετάσετε εάν συντρέχει περίπτωση ανάσυρσης εκ του αρχείου της δικογραφίας, που σχηματίσθηκε με την 4265/13.10.2014 παραγγελία μας και επανεξέτασης της υπόθεσης, κατ΄ άρθρο 43 παράγραφος 5 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ενημερώνοντάς μας σχετικά.

Συνημμένα σας διαβιβάζουμε και σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου».
Η κυρία Ξουλίδου κατήγγειλε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι «γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ανέφερε χαρακτηριστικά η εν λόγω βουλευτής ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της» και προσέθεσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο της ανέφερε ότι «τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».

Τα όσα είπε η κυρία Ξουλίδου τα επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό SBC.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή του κόμματός του, διευκρινίζοντας ότι «υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ….

Ο ΠΑΝΟΣ ‘’ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ’’ ΓΙΑ ΤΟΝ …ΑΝΤΩΝΗ???
ΠΟΣΟΙ …‘’ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ’’??

Σήμερα μόνο σχεδόν, ο αποτυχημένος Καραμανλής
απουσιάζει από την προηγούμενη ’’επιτυχημένη’’ ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση που διέλυσε την Ελλάδα και οδήγησε πολλούς Έλληνες στη νέα ‘’ εξορία’’, στη δυστυχία και στο θάνατο. Δηλαδή η λερναία δεξιά, κατάφερε πάλι το θαύμα της. Έκοψε τον κεφάλι του Κωστάκη και στη θέση του έβαλε το κεφάλι του Αντωνάκη.
Είμαστε ‘’αξιοι της τύχης μας’’!

*{{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Σταϊκούρας, Γιακουμάτος και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών αποτυχημένος, ήταν ο Καραμανλής???]]]

*Μας απέκρυψαν επί δύο χρόνια την ΑΘΛΙΑ οικονομική κατάσταση που παρέδωσε λιποτακτώντας, ο ευτραφής και ατάλαντος μεγαλοκληρονόμος της δεξιάς και των συνεπακόλουθων. Δεν ξέρουν τι ‘’έχουν’’ και το πρόστυχο είναι ότι παρουσιάζονται σαν να συμπάσχουν ,συνυποφέρουν και αυτοί μαζί μας.

*Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου. Είναι γνωστό ότι σε κάθε δύσκολη για την κυβέρνηση στιγμή αλλά προσοδοφόρα για τους χρυσοφονιάδες, αυτοί βρίσκονται πάντα στις δεξιές ‘’επάλξεις’’ για άλωση του εθνικού πλούτου.
Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!

*Σήμερα ο Πάνος, το άλλο άμυαλο παμφάγο κεφάλι του δεξιού λερναίου τέρατος ‘’τσακώνεται’’ με πολλούς βουλευτές του, που ανεξαρτητοποιούνται και ΕΤΣΙ ‘’ΑΚΟΥΣΙΑ’’και ακώλυτα θα ψηφίσουν τις επιλογές Σαμαρά αρχής γενομένης από την εκλογή Προέδρου.
Αυτοί είναι οι δεξιοί και αυτή είναι η δεξιά….μας !!!

ΥΓ.
ΌΧΙ μόνον θα ψηφίσουν ΝΑΙ για νέο πρόεδρο, αλλά θα κάνουν και αγώνα, αφού ΞΕΡΟΥΝ!! ότι άμα προσφύγουμε σε εκλογές, θα χάσουν ενός χρόνου αποδοχές και φυσικά οι περισσότεροι ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ από την επόμενη βουλή.
Η ΛΕΡΝΑΙA δεξιά ζεί ‘’μέσα’’ τους …χιλιάδες χρόνια.
Αδίστακτη! Αχόρταγη ! δεξιόστροφη !