slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χέρι-χέρι με Καρατζαφέρη οι Τσιπλάκος - Χυτήρης-Επανεξετάζεται και του Νίκου Κωνσταντόπουλου

 
Εκτός από το «καυτό» ζήτημα του Γιώργου Καρατζαφέρη και με τις offshore στις οποίες φέρεται να είχαν μεταφερθεί χρήματα από μίζες για τα εξοπλιστικά, η επιτροπή πόθεν έσχες ασχολήθηκε και με άλλες υποθέσεις.
Στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω έλεγχο παραπέμπει η Επιτροπή Ελέγχου «πόθεν έσχες» της Βουλής τους πρώην βουλευτές κ. Αρ. Τσιπλάκο (ΝΔ) και Τ. Χυτήρη (ΠΑΣΟΚ) για αποκλίσεις που εντόπισαν οι ορκωτοί λογιστές μεταξύ εισοδημάτων και καταθέσεων.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή αποφάσισε να εξετάσει εκ νέου την περίπτωση του πρώην προέδρου τουΣυνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος ελέγχεται για δάνειο ύψους 70.000 ευρώ τα οποία αρχικά δεν μπορούσε να καλύψει. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος είχε ισχυριστεί ότι προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Επιτροπή και ότι το θέμα είχε λήξει. Η επιτροπή ωστόσο στην επόμενη συνεδρίασή της αναμένεται να τον καλέσει για εξηγήσεις.

Για εξηγήσεις όσον αφορά σε ποσά που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει στη δήλωση του πόθεν έσχες θα κληθεί και η Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: