slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ! Βάζουν τον σεσημασμένο λογοκλέφτη Χατζημαρκάκη στην Κυβέρνηση και τη ΝΔ;


ΈΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ ΡΕ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ; Το σεσημασμένο λογοκλέφτη θαυμαστή του ΓΑΠ στη ΝΔ και σε θέση διπλωμάτη εκπροσωπικοτήτων!! Ποια προσωπικότητα ρε; Τον ξεφτίλα με το
αντιγραμμένο διδακτορικό που του το αφαίρεσαν και τελείωσε στη Γερμανία (δείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ τι αποκαλύψαμε το 2011) και γιαυτό ήρθε στην Ελλάδα να συνεχίσει να ζει εις βάρος άλλων; ¨ΕΛΕΟΣ! Τον ξέρασε η Γερμανία και θα τον μαζέψετε εσείς να τον στείλετε να διαπραγματευτεί με τον Σόιμπλε; Ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα αυτά που γράφει ο Κουρτάκης...

Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων ο Γιώργος Χατζημαρκάκης
Αναλαμβάνει ρόλο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Θέση πρέσβη εκ προσωπικοτήτων αναλαμβάνει....
σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr ο Πρόεδρος του κόμματος «Ελληνες Ευρωπαίοι Πολίτες» και πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Χατζημαρκάκης – λόγω και της δράσης αλλά και των γνωριμιών του στις Βρυξέλλες – θα αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο. Θα προσπαθήσει να "εκμεταλλευτεί" το δίκτυο γνωριμιών του που έχει στήσει σε αρκετές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ιδιαίτερα στην Γερμανία.

Η ανακοίνωση αναμένεται στις 3 το μεσημέρι από τον υπουργό εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο συνάντησε πριν από μερικές ημέρες.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιλογή - τοποθέτηση έτυχε θερμής υποδοχής και από τον Αντώνη Σαμαρά που γνωρίζονται από παλιά!

Η έδρα του Γιώργου Χατζημαρκάκη θα είναι πλέον στην Αθήνα και θα λειτουργεί αυτόνομα, αυξάνοντας τα ταξίδια του στην Ευρώπη.
http://dexiextrem.blogspot.gr/2014/11/blog-post_632.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: