slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήμος Σίφνου: Σταθερές οι τιμές Τελών Ύδρευσης, Αποχέτευσης & Καθαριότητας για το έτος 2015




Σε ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε ο Δήμος Σίφνου και υπογράφει ο Δήμαρχος του νησιού Ανδρέας Μπαμπούνης γίνεται γνωστό στους δημότες της Σίφνου ότι παραμένουν σταθερές οι τιμές Τελών Ύδρευσης, Αποχέτευσης & Καθαριότητας για το έτος 2015.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΘΕΜΑ: ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015

Ενημερώνουμε τους δημότες μας, ότι μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ελήφθη στις 31 Οκτωβρίου 2014, τα Τέλη Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Καθαριότητας παρέμειναν σταθερά για το έτος 2015
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη σημερινή εποχή ο Δήμος μας -στο μέτρο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του- να μην επιβαρύνει τους δημότες.
Αυτό κατέστη δυνατόν να υλοποιηθεί γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών ήταν συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο Δήμο, γιατί ο Δήμος κατάφερε να εισπράξει σημαντικό ποσό από μεγάλο-οφειλέτες αλλά και λόγω της χρηστής οικονομικής διαχείρισης που έγινε την προηγούμενη τετραετία και οδήγησε σε πληρωμή όλων των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και σε μηδενισμό των επίσημων χρεών του Δήμου.
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι σε μια προσπάθεια στήριξης της Σιφνέικης οικογένειας ισχύει και για το έτος 2015 έκπτωση 50% στα δημοτικά τέλη που αφορούν σε τρίτεκνες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες και ΑΜΕΑ με την προϋπόθεση ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου μας.
Τέλος, σε μία προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος μας για στροφή των νέων στον πρωτογενή τομέα υπάρχειέκπτωση 50% στα δημοτικά τέλη σε ΝΕΟΥΣ αγρότες ηλικίας 18 έως 30 ετών που θέλουν να «επενδύσουν» στη Σιφνέικη γη.
Όσοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούν να απευθυνθούν στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Σίφνου (Κ. Βενιός: τηλ. 2284360319 - Γ. Φορτσάρης: τηλ. 2284360320).

Σίφνος, 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ
ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: