slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ απο το fonakla: Μετά το Νικολόπουλο νέα μεγάλη μεταγραφή στους ΑΝΕΛ



Μετά την προσχώρηση του προέδρου του Χριστιανοκοινωνικού Κινήματος Νίκου Νικολόπουλου στους ΑΝΕΛ, μια νέα μεγάλη μεταγραφή έρχεται να ταράξει τα νερά και να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό.
Η συμφωνία έκλεισε, τα χέρια δόθηκαν μεταξύ της.... Ελένης Λουκά και του γραμματέα των ΑΝΕΛ Γιάννη Μοίρα την Παρασκευή το βράδυ, πρώτα έξω από την Βουλή όπου οι ΑΝΕΛ διαμαρτύρονταν κατά της κυβέρνησης και μετά σε κοντινό μπαράκι.
Εκεί Λουκά-Μοίρας ολοκλήρωσαν το πολιτικό τους ειδύλιο και μίλησαν για τις λεπτομέρειες της ένταξης συνεργασίας της Ελένης Λουκά στους ΑΝΕΛ και για το μεγάλο κενό που έρχεται η Λουκά να καλύψει μετά την διαγραφή της Ραχήλ Μακρή.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία διαμορφώνει νέο σκηνικό στο εσωκομματικό μέτωπο και θα συμβάλει στην δημοσκοπική ανάκαμψη των ΑΝΕΛ, όπως εκτιμάνε οι πρωτεργάτες της συμφωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κ. Ελένη Λουκά θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Λασιθίου Κρήτης των ΑΝΕΛ και η προσχώρηση της θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο Πανηγυρικό Συνέδριο των ΑΝΕΛ, μαζί με αυτή του Βύρωνα Πολύδωρα και του Πανίκα Ψωμιάδη.
Στην αναμονή προσχώρησης στους ΑΝΕΛ βρίσκεται και η Νατάσα Αθήνη Τσούνη που χαστούκισε τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πριν 14 χρόνια, στις 10 Οκτωβρίου.
Σκηνές ψυχιατρείου όπως καταλαβαίνετε στους ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: