slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καταγγελία για την προέγκριση αδειοδότησης λειτουργίας πολυκαταστημάτων στη Νάξο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Προς:MME
 Kοινοποίηση :
1) Ε Σ Ε Ε
2) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ &. ΝΗΣΩΝΑΙΓΑΙΟΥ.
3) ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ
4)ΜΕΛΗ Ε.Σ ΝΑΞΟΥ
 Έπειτα από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου,στις 30/09/2014 στα γραφεία του, με πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης  «την προέγκριση αδειοδότησης λειτουργίας πολυκαταστημάτων στο νησί μας»από την.....
Αποκεντρωμένη Διοίκηση , αποφασίσαμε τα κάτωθι:
 ·       Καταγγέλουμε την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των Πολιτικών της Προϊσταμένων, οι οποίοιπροστατεύοντας τα συμφέροντα των μεγάλων πολυκαταστημάτων – πολυεθνικών  εις βάρος των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Νάξου, χορήγησαν προέγκριση για άδεια λειτουργίας πολυκαταστημάτων άνω των 1000τμ. το καθένα, στις εταιρείες «LIDL & ΕΑΣ -DENNENNAALD».
 ·       Καλούμε την Ομοσπονδία και την Συνομοσπονδία μας, να στηρίξουν τις θέσεις μας και να καταδικάσουν με τη σειρά τους, την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
·       Καλούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ζητάμε άμεσα συνάντηση – συζήτηση με τον Δήμαρχο Νάξου και Μ.Κ. και τις δημοτικές παρατάξεις για το θέμα αυτό .
·       Καλούμε τα μέλη μας ,την Κυριακή 05/10/2014 στις 12:00μ.μ. , στα γραφεία του Συλλόγου, σ’ ένα ανοιχτό – διευρυμένο συμβούλιο ,προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους, ώστε όλοι μαζί να καθορίσουμε άμεσα τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου.
  
      Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας
                                   
  Στρατούρης Ευάγγελος                                       Κορρές Στυλιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια: