slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο... κουραμπιές!

Με την... άχνη στον κουραμπιέ συνέκρινε τον σοσιαλισμό που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στη Βουλή.
Παράλληλα η κα Παπαρήγα άσκησε κριτική τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς την αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας και τις δύο πλευρές ότι κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό.
Η κρίση, όπως είπε η κ. Παπαρήγα, συνδέεται με μία σειρά από φαινόμενα (όπως ο δανεισμός) που είναι συνυφασμένα με το καπιταλιστικό σύστημα, όμως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ τα εμφανίζουν σαν
ελληνικές ιδιορρυθμίες.
«Κάθε μείωση στο χρέος θα την επιβαρυνθεί ο λαός» είπε η κα Παπαρήγα και κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι τη μεγαλύτερη ζημιά που κάνουν είναι ότι καλλιεργούν στο λαό την έκπτωση των αιτημάτων του: «να αρκείται στα ψίχουλα», όπως είπε.
Η κα Παπαρήγα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι υποτάσσει τον λαό με τους εκβιασμούς, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε, με τις χίμαιρες και τις ονειρώξεις. «Ο σοσιαλισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν την άχνη στον κουραμπιέ: αν την τινάξεις δεν μένει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: