slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χάλαρης: Αναλφάβητη στα θέματα πολιτικής προστασίας η Δούρου


Ως αναλφάβητη χαρακτηρίζει το μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Παράταξης και εκπρόσωπος των Νέων Μεταρρυθμιστών, Μιχάλης Χάλαρης την νέα περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η παράταξη της νέας ηγεσίας της Περιφέρειας Αττικής, για τη μη πρόσκληση συμμετοχής στη σύσκεψη για τις πλημμύρες. Εκτός της πολιτικής του ιδιότητας, ο Μιχάλης Χάλαρης εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα.
"Ως αιρετή περιφερειάρχης, η οποία θα διαχειριστεί το μέλλον της Αττικής για την επόμενη πενταετία, οφείλει να γνωρίζει τους Θεσμούς και τα όργανα Πολιτικής Προστασίας της χώρας μας καθώς και σε ποια από αυτά συμμετάσχει ή συγκαλεί. Τα βαρύγδουπα λόγια και η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων είναι σαφώς δείγμα παλαιοκομματικής αντίληψης για δημιουργία εντυπώσεων στα συντρίμμια κατεστραμμένων περιουσιών. Επειγόντως εκπαίδευση της περιφερειάρχη σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, που από τι φαίνεται είναι ακόμη αναλφάβητη", έγραψε ο Μιχάλης Χάλαρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο αγνωστος πυροσβεστης χαλαρης καλο θα ειναι να τα βαλει με τον κουρεα του που του εχει αφησει αυτο το μαλλι σε αυτην την κατασταση ,ναξιε τι εχεις παθει με την δουρου ? καθε μερα ασχολεισαι με την νικητρια των εκλογων ακομα δεν εχεις χωνεψει την ηττα ? εχει και ξυδι