slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νατάσα Καραμανλή: " Καρκίνος του Μαστού. Δεν τον Φοβάμαι " ( ΦΩΤΟ )


Όλη η οικογένεια Καραμανλή στις ΣέρρεςΣτην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Σερρών, παραβρέθηκε η Νατάσσα Καραμανλή.
Η γυναίκα του πρώην πρωθυπουργού ως Γενική Χειρούργος,ήταν η κεντρική ομιλήτρια το βράδυ της Παρασκευής στην εκδήλωση με θέμα
" Καρκίνος του Μαστού. Δεν τον Φοβάμαι "
που πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του Κώστα Καραμανλή.
Η αίθουσα που διοργανώθηκε η ημερίδα γέμισε ασφυκτικά ενώ...
το παρών έδωσε και ο Αχιλλέας Καραμανλής.
Βέβαια στην πρώτη σειρά ήταν και ο γιος του Κώστας Καραμανλής, που τον περισσότερο χρόνο βρίσκεται στις Σέρρες αφού ως γνωστόν στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν θα κατέβει υποψήφιος.
Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού βρέθηκε στην πατρίδα του Κώστα Καραμανλή και του Εθνάρχη για να συμμετάσχει σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Σερρών με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.
Όπως είναι λογικό η Νατάσα Καραμανλή έγινε δεκτή με χαρά και ενθουσιασμό από τους Σερραίους και κυρίως τις Σερραίες ενώ η ίδια ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας για τον ίδιο λόγο.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε να χαθείτε που ξευτιλίζεται τη λέξη εθνάρχης. Εθνάρχης ήταν μόνο ΕΝΑΣ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ αυτός που μεγάλωσε το Έθνος και όχι αυτός που το μίκρυνε με την προδοσία της Κύπρου.