slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ενοχλήθηκε η Ρένα που δεν την κάλεσαν... να μοιράσει τα λεφτά των άλλων


Καταγγέλλει πολιτική αποκλεισμών... ενώ θα'θελε να την καλέσουν και να την αφήσουν να μοιράσει τις αποζημιώσεις του ΥΠΟΙΚ στους πληγέντες για να κάνει τη large... Αλλά γιατί ενοχλείται; Αυτή δεν δήλωνε προχθές ότι αύξησε το κονδύλι για την ανθρωπιστική κρίση από 1,9 εκ σε 13; Γιατί όμως δεν την άκουσα να λέει ότι δώσει κάτι τις για να αποζημιωθούν οι πληγέντες;

Το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στην έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, το βράδυ της Παρασκευής, για τις πλημμύρες, ενόχλησε την Ρένα Δούρου, με την περιφερειάρχη Αττικής να κάνει λόγο για πολιτική αποκλεισμών και μικροκομματικά οφέλη.

«Η ενέργεια αυτή είναι αποκαλυπτική του πώς αντιλαμβάνεται η σημερινή κυβέρνηση το ρόλο και την αποστολή της δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως ρόλο εκτελεστικού βραχίωνα, συμπληρωματικού της κεντρικής εξουσίας, χωρίς λόγο», αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη της κ. Δούρου, Δύναμη Ζωής.

Σύμφωνα με την περιφερειάρχη Αττικής, πρόκειται για μία αντιμετώπιση που εντάσσεται «σε έναν προεκλογικού τύπου σχεδιασμό, ο οποίος απάδει της κρισιμότητας της δύσκολης συγκυρίας».

Οπως αναφέρει, «σήμερα, που οι πολίτες των δήμων της Αττικής μετρούν τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική αποκλεισμών για προφανή μικροκομματικά οφέλη. Μια πολιτικάντικη πολιτική που ευθύνεται για το γεγονός ότι εν έτει 2014 η αντιπλημμυρική προστασία παραμένει ζητούμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: