slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έμεινε στο 0-0 το Ναξιακό ντέρμπι


Ήταν ένα μας που προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις και σίγουρα δεν θα το θυμούνται για πολύ όσοι βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο για να παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στις κορυφαίες Ναξιακές ομάδες τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ A.O. και τον Α.Μ.Σ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ( ΖΕΥΣ). Αμφότερες οι ομάδες μοιράστηκαν ημίχρονα, βαθμούς και εντυπώσεις . Καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο Πανναξιακός αν και είχε κόντρα τον αέρα είχε την πρωτοβουλία και μια καλή στιγμή από στημένη φάση, αλλά το...

απ' ευθείας φάουλ του Χαμηλοθώρη απέκρουσε σε κόρνερ ο πολύ κάλος Ανυφαντάκης.
Στην επανάληψη με κόντρα τον αέρα το Φιλώτι κατάφερε να ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς πάντως να είναι απειλητικό, όμως εκεί περίπου στο 80λεπτο οι του Πανναξιακού είχαν και πάλι μια καλή στιγμή όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, το εξ επαφής σουτ του Επταήμερου απέκρουσε και πάλι σε κόρνερ ο Ανυφαντάκης. Το Φιλώτι θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη στο 90 όταν ο Μανωλάς έχασε μια καλή ευκαιρία. 
 





Σε γενικές γραμμές το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο . Που όμως δεν πρέπει να αφήνει ικανοποιημένο καθόλου τον Πανναξιακό καθώς για λογούς ουσία και εντυπώσεων ήθελε την νίκη. Από την άλλη το Φιλώτι παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα σε μια έδειξε ομάδα πειθαρχημένη και με σωστή αμυντική τακτική, πηρέ μάλλον εύκολα αυτό που ήθελε .



Διαιτητική τριάδα ήτα οι: Ζαράνης, Βακόνδιος και Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ):Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κώτσαρης, Παπανικολάου, Κατσάνης, Λεγάκης, Γαλάνης, Χαμηλοθώρης (63’ Επταήμερος), Ευριπιώτης (70’ Λίκα), Κούτρος, Κατσούδας.

Αναπληρωματικοί: Κουφόπουλος, Περιστεράκης, Ανεβλαβής Π., Ανεβλαβής Ε., Βαλέττας.

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (ΠΑΛΑΖΗΣ): Ανυφαντάκης, Μουστάκης Γ., Πιτταράς, Μπελέκου, Στρατούρης, Κοττάκης, Κρητικός, Σταματίου, Λυμπερτάς, Πράσινος, Μανωλάς.

Αναπληρωματικοί: Ξενάκης, Γιαννούλης, Μουστάκης Δ., Κρασσάς, Βασιλάκης, Δεγαϊτας, Σιδερής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: