slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όταν ο “Γιώργος που θα διώξει την Δεξιά” ξεπουλούσε την χώρα και έδερνε διαδηλωτές!(video)

Πικρό γέλιο έχει πέσει στο διαδίκτυο, από τις εκδηλώσεις λατρείας που έκαναν πασοκοί, απόψε στο Ζάππειο κατά την εκδήλωση που έκανε ο ΓΑΠ για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Το γέλιο είναι πικρό, αφού αυτοί που φώναζαν το σύνθημα “Γιώργο, γερά να φύγει η Δεξιά”, φαίνεται ότι το πίστευαν. Και το πίστευαν όταν πριν 3 χρόνια σχεδόν ο Γιώργος έφερνε την δεξιά στην κυβέρνηση, χωρίς εκλογές…Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!! Το 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό, που
ενώ σήμερα γνωρίζουμε ότι από τότε είχε κάνει επαφές με το ΔΝΤ για να μπει η χώρα στα δίχτυα του, τους υπόσχεται ΛΕΦΤΑ! Μετά από έξι, μόλις μήνες, όχι μόνο δεν βρίσκει λεφτά αλλά βάζει την χώρα υπό των εντολών ΕΕ και ΔΝΤ, παραδίδοντας την εξουσία στους δανειστές μας, και βέβαια αρχίζουν τα πρώτα αντιλαϊκά μέτρα, περικοπές δώρων σε υπαλλήλους, συντάξεις, κτλ! Θρυλική η στιγμή, του διαγγέλματος της παράδοσης της χώρας, από το Καστελόριζο.
Και βέβαια, ακολούθησε το γνωστό δούλεμα, που η ανάκαμψη όλο ερχόταν αλλά στο τέλος ΄χανε τον δρόμο της για την Ελλάδα, και βέβαια ο γνωστός εκβιασμός ψηφίστε μνημόνια ή θα χρεοκοπήσει η χώρα! 
Και όταν ο λαός αγανάκτησε, και κατέβηκε στους δρόμους στο θρυλικό κίνημα των αγανακτισμένων στις πλατείες της χώρας, ο δημοκράτης Γιώργος Παπανδρέου, μιμήθηκε τον παππού του (στα Δεκεμβριανά του 1944) και κατέβασε την αστυνομία για να διαλύσει τους διαδηλωτές, με διαταγές “Τσακίστε τους”. Ας θυμηθούμε για το τέλος κάποιες στιγμές της δημοκρατικής αστυνομίας του ΓΑΠ, εκείνες τις μέρες! Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.

 
Read more at: http://papaioannou-giannis.net/2014/09/02/%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%be%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%ac/ | The Best Blog in the City

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εφιάλτης να σου γίνει Νaxie!!!!!
Θα τον βρεις πάλι μπροστά σου. Γράφε ότι θέλεις τώρα!!!!
Ψάξε να βρεις τα τρια Ζάπεια!!!!!