slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επετειακό site και καρφίτσα για τα 40α γενέθλια της ΝΔ


Το επετειακό site της ΝΔ για τα 40α γενέθλια
Αφιερωμένο στην μεγάλη ιστορία της Κεντροδεξιάς παράταξης
Στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά το ξεχωριστό site που δημιούργησε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, το 1974.
Το 40xronia.nd.gr περιέχει εκτός από ένα διαδραστικό timeline της Ιστορίας του κόμματος από την ημέρα που ιδρύθηκε, ιστορικό επετειακό υλικό, όπως φωτογραφίες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων, αλλά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα 40α γενέθλια της μεγάλης Κεντροδεξιάς παράταξης.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να στείλουν τα δικά τους ντοκουμέντα από την ιστορία του κόμματος, εφόσον διαθέτουν κάποιο.


Η επετειακή καρφίτσα για 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Θα την πάρουν όσοι δώσουν το παρών στα δύο συνέδρια σε Αθήνα και Χαλκιδική

Ανάμεσα σε όλες τις άλλες δράσεις της Νέας Δημοκρατίας για την πλαισίωση των 40ων γενεθλίων του κόμματος περιλαμβάνεται και η κυκλοφορία μίας επετειακής συλλεκτικής καρφίτσας. Η συγκεκριμένη καρφίτσα όπως φαίνεται στη φωτογραφία είναι τετράγωνη και θα δοθεί σε όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας για τα δύο συνέδρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η εικόνα είναι το λογότυπο που έφτιαξε η δημιουργική ομάδα του κόμματος για τα γενέθλια. Προς το παρόν η καρφίτσα δεν έχει κυκλοφορήσει και όσοι την έχουν μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: