slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ : Σαμαράς και Καραμανλής μαζί στη Χαλκιδική: «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε νεοδημοκράτες και κρατήσαμε όρθια τη χώρα»

Για την Ελλάδα μετά το Μνημόνιο μιλάει αυτή τη στιγμή ο Α. Σαμαράς στη Χαλκιδική, όπου βρίσκεται ο Κ. Καραμανλής, ενώ στον ίδιο χώρο είχε μιλήσει πριν 35 χρόνια ο ιδρυτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Είμαστε υπερήφανοι για τον ρόλο που έπαιξε η Νέα Δημοκρατία από την ίδρυσή της, ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Επιχειρώντας να συσπειρώσει όλη την κεντροδεξιά παράταξη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα Καραμανλή, που ήταν παρών στην αίθουσα του «Αθως Παλλάς», στον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή και στους προέδρους του κόμματος Ράλλη, Αβέρωφ, Μητσοτάκη και Έβερτ.

Οι συμβολισμοί είναι πολλοί αφού ο Α. Σαμαράς επέλεξε να μιλήσει στο ξενοδοχείο Άθως Παλλάς της Χαλκιδικής, όπου το Μάιο του 1979 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε παρουσιάσει στο 1ο Συνέδριο της ΝΔ την τότε ιδεολογική διακήρυξη του κόμματος.

Σήμερα ο Πρωθυπουργός, έχοντας στο πλάι του τον Κ. Καραμανλή θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για την Ελλάδα μετά το Μνημόνιο.

Στη Χαλκιδική θα βρίσκονται επίσης ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, o Δημήτρης Σιούφας, ο Σταύρος Δήμας, ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Α. Παπαμιμίκος.

Απόντες θα είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ντόρα Μπακογιάννη (που βρίσκονται στο εξωτερικό), όπως και ο πατέρας της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.








στι

Δεν υπάρχουν σχόλια: