slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύρος: Το δέσιμο του Blue Star Ithaki έκανε θέμα συζήτησης τον καπετάνιο του - Δείτε το βίντεο που κάνει θραύση στο youtube!


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο γρήγορο δέσιμο πλοίου της χρονιάς - Το Blue Star Ithaki κάνει την εμφάνισή του στο λιμάνι και η κάμερα καταγράφει τα πάντα...

Όλα έγιναν στα τέλη του περασμένου Μαΐου στο λιμάνι της Σύρου. Το πλοίο κάνει την εμφάνισή του και το άραγμα που ακολουθεί κάνει τον καπετάνιο θέμα συζήτησης.

O λόγος για τον Συριανό καπετάνιο Ηλία Βερβενιώτη που και φέτος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον κόσμο της θάλασσας! Ο Καπετάν Ηλίας, γέννημα-θρέμμα Συριανός, μεγάλωσε με τα καράβια και τα αγάπησε πραγματικά από μικρό παιδάκι.

Μα πιο πολύ αγάπησε το θρυλικό Παναγία Τήνου, τον "Ιπτάμενο Ολλανδό" που έφτανε κάθε μέρα στην Σύρο, πάντα στην ώρα του, με ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια. Απολαύστε τον Καπετάνιο του Blue Star Ithaki να αράζει το βαπόρι σε λιγότερο από 4 λεπτά. Πηγή: cyclades24.gr ΥΓ. Το ίδιο πλοίο πιθανώς με τον ίδιο πλοίαρχο είχε γίνει θέμα συζήτησης και τον Δεκέμβριο του 2013 όταν με μεγάλη θαλασσοταραχή έπλεε σαν βαρκάκι μεταξύ Τήνου και Μυκόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: