slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η επιτυχία σας, εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα, μας γεμίζει όλους χαρά και υπερηφάνεια. Όσο καμαρώνουμε τέτοιες επιτυχίες, μπορούμε να ελπίζουμε για το μέλλον αυτού του τόπου. Ομοίως συγχαίρω τους γονείς και τους καθηγητές, για την πολύπλευρη στήριξη που σας παρείχαν τόσο κατά την περίοδο των εξετάσεων, όσο και κατά την κοπιαστική προετοιμασία σας στη διάρκεια του σχολικού έτους. Σε εκείνους που, παρά την προσπάθειά που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, εύχομαι κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Σε αυτήν την ηλικία αλλοίμονο αν χαθεί η αισιοδοξία, η επιμονή και η εκ νέου στόχευση. Θα ήθελα τέλος να καλωσορίσω τους νέους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που εισήχθησαν στις Πανεπιστημιακές Μονάδες των νησιών μας, στη Σύρο και τη Ρόδο και να τους ευχηθώ καλή διαμονή στα φιλόξενα νησιά μας και καλή πρόοδο στις σπουδές τους. Με εκτίμηση, Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου,

Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η επιτυχία σας, εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα, μας γεμίζει όλους χαρά και υπερηφάνεια. Όσο καμαρώνουμε τέτοιες επιτυχίες, μπορούμε να ελπίζουμε για το μέλλον αυτού του τόπου.

Ομοίως συγχαίρω τους γονείς και τους καθηγητές, για την πολύπλευρη στήριξη που σας παρείχαν τόσο κατά την περίοδο των εξετάσεων, όσο και κατά την κοπιαστική προετοιμασία σας στη διάρκεια του σχολικού έτους. Σε εκείνους που, παρά την προσπάθειά που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, εύχομαι κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Σε αυτήν την ηλικία αλλοίμονο αν χαθεί η αισιοδοξία, η επιμονή και η εκ νέου στόχευση.

Θα ήθελα τέλος να καλωσορίσω τους νέους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που εισήχθησαν στις Πανεπιστημιακές Μονάδες των νησιών μας, στη Σύρο και τη Ρόδο και να τους ευχηθώ καλή διαμονή στα φιλόξενα νησιά μας και καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Με εκτίμηση,

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων,

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: