slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εγγυητής της ενότητας ο Καραμανλής: “Εγώ δεν θα μαχαιρώσω τον Αντώνη Σαμαρά και την παράταξη”

Εγγυητής της ενότητας της παράταξης, ως ενεργός πολιτικός, είναι ο Κώστας Καραμανλής.Την κατηγορηματική αυτή διαβεβαίωση δίνει ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός σε κάθε συνομιλητή του, στους οποίους προστέθηκε τελευταία και Δημήτρης Σταμάτης υπουργός επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, o οποίος τον επισκέφτηκε επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα
40 χρόνια του κόμματος. Ο Κώστας Καραμανλής αδιαφορεί παντελώς για τη μεταπήδησή του στην Ηρώδου Αττικού: «Δεν καταλαβαίνω ποιοι και γιατί προωθούν τέτοιου είδους σενάρια. Το ξεκαθάρισα από την αρχή. Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία της Δημοκρατίας» λέει χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον θέλουν αποστασιοποιημένο από το κόμμα αλλά και για το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές τόνισε, όπως αναφέρει τοnewpost.gr : «Φυσικά και θα είμαι υποψήφιος εφ’ όσον το κόμμα μου με θέλει. Εγώ δεν θα μαχαιρώσω τον Αντώνη Σαμαρά και την παράταξη, ας το συνειδητοποιήσουν αυτό καλά ορισμένοι κύκλοι. Η Νέα Δημοκρατία ήταν και παραμένει η μόνη πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση». Ο κ. Καραμανλής μάλιστα χαρακτήρισε σενάρια «νοσηρής φαντασίας» τα περί εσωκομματικής αντιπολίτευσης στον σημερινό πρόεδρο της οποίας ηγούνται πρώην συνεργάτες του.
http://lykavitos.gr/archives/136245

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τον μόνο που μπορεί να μαχαιρώσει ο Καραμανλής είναι ο Βενιζέλος και αυτό όταν βγουν μαζί για φαγητό και πάει να του φάει κανένα από τα δικά του πιτόγυρα. Μόνο αυτό τον ενδιαφέρει τον μπουχέσα.