slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άγριο… ξεμάλλιασμα στους ΑΝΕΛ με διαιτητή τον Καμμένο! Η Ραχήλ, η “ερωμένη” και η “Καρυάτιδα”




Βγήκαν... νύχια σε facebook και twitter από δύο γυναίκες βουλευτές των ΑΝΕΛ με αφορμή την τοποθέτηση μιας... τρίτης ως τομεάρχου από τον Πάνο Καμμένο. Ο προέδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όρισε υπεύθυνη στον...
Τομέα Πολιτισμού του κόμματος την Γεωργία Στεφανάκη. Η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, έσπευσε να το ανακοινώσει και να της ευχηθεί «καλή επιτυχία» με ανάρτησή της στο twitter.
«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει» έγραψε.
Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή – από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου αναρρώνει από μικροεπέμβαση άστραψε και βρόντηξε, ανεβάζοντας στο Facebook ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο.
«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» έγραψε αλλά... δεν έμεινε εκεί, αφόνοντας αιχμές για ερωμένες αεροσυνοδούς και... γυμνοσάλιαγκες.
«Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα.Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου , τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».

ΜΠΑΧΑΛΟ! Ξεκατινιάσματα Ραχήλ στο FB για τις επιλογές Καμμένου -Οι ερωμένες αεροσυνοδοί, η όρκα και οι καρυάτιδες!

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος…

Αυτή η λαϊκή παροιμία ταιριάζει στις σχέσεις δύο γυναικών βουλευτών των ΑΝΕΛ, της Σταυρούλας Ξουλίδου και της Ραχήλ Μακρή, που όπως φαίνεται δεν ήταν οι καλύτερες και απλά… περίμεναν μια φιτιλιά.

Η οποία και ήρθε όταν...
η βουλευτής Θεσσαλονίκης, η οποία είναι Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ανακοίνωσε την Γεωργία Στεφανάκη ως υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού μετά από απόφαση του Πανάρα!




«Καλωσορίζω την κυρία Στεφανάκη, της εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει» σημείωσε η κα Ξουλίδου.

Η τοποθέτηση της κυρίας Στεφανάκη, η οποία κατάγεται από το Λασίθι και ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. φαίνεται ότι δεν βρήκε σύμφωνη την Ραχήλ Μακρή η οποία βγήκε από τα ρούχα της. Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. έγραψε στο Facebook ένα άκρως επιθετικό σχόλιο, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για την Σταυρούλα Ξουλίδου

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Τελικά ποιανού τσιράκι είμαι του μπόμπολα ή του Μελισσανίδη; Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσαλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως» έγραψε στο facebook η κα Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Ξουλίδου όταν πληροφορήθηκε το συγκεκριμένο σχόλιο της κυρίας Μακρή, έγινε έξαλλη και αναμένονται εξελίξεις...
http://www.iefimerida.gr/node/171458#ixzz3ED3FDWpr

Δεν υπάρχουν σχόλια: