slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αγιασμός στον Πανναξιακό

Παρουσία του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη, της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και φυσικά των ποδοσφαιριστών τελέστηκε σήμερα ο αγιασμός του Πανναξιακού Α.Ο. από τον πάτερ Κωνσταντίνο Κύλη.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Πανναξιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου αρχίζουν από το Σαββάτο, όπου στις 17:00 στο ΔΑΚ Νάξου υποδέχεται τον ΑΜΣ Φιλωτίου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Νάξου βρίσκετε σε άψογη φυσική και αυτό οφείλεται καθαρά στις προσπάθειες του Γεωπόνου - συντηρητή που περιποιέται δεόντως το τερέν που μετά και την διακοπή των προπονήσεων φαίνεται να επανήλθε (τουλάχιστον οπτικά) στα φυσιολογικά επίπεδα.

Μετά την ολοκλήρωση ρο Μυστηρίου ακολούθησε μία τυπική συζήτηση με τον νέο πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο και έχουν να κάνουν σχεδόν αποκλειστικά με το γηπεδικό.

Οι πρώτες ενέργειες του νέου προέδρου που σχετίζονται με το ΔΑΚ Νάξου έχουν ήδη γίνει καθώς σήμερα έγινε καθαριότητα των χώρων του σταδίου, ενώ αφαιρέθηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες που θα επανατοποθετηθούν μόνο εάν και εφόσον τηρηθούν τα προβλεπόμενα.

Ο κ. Τσολάκης τόνισε ότι θα σταθεί στο πλευρό όλων των ομάδων της Νάξου, χωρίς να υπάρξει καμία διάκριση, ενώ προανήγγειλε εργασίες στο ΔΑΚ Νάξου.
www.naxospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: