slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ@@@@@Σ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ Κάντε λίγο Υπομονή...


 ΤΟ 2009 ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ,Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΡΑΓΚΟΥΣΟΓΙΩΡΓΑΚΙΔΕΣ . ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ  ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΟΙ ΤΗ ΧΛΕΠΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ :  Αυτή θα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με Ζωή υπ. Δικαιοσύνης και Λαφαζάνη να φέρνει ανάπτυξη με δραχμή

Πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Καθημερινής της Κυριακής» αναφέρεται στα στελέχη που θα αναλάβουν υπουργεία σε μία, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως προς τα ονόματα, ο Γ. Δραγασάκης εμφανίζεται ως...
αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με τους Γ. Σταθάκη και Ε. Τσακαλώτο να έχουν την ευθύνη των οικονομικών υπουργείων. Ως «ακλόνητα φαβορί» για τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Αμυνας παρουσιάζονται οι Ζ. Κωνσταντοπούλου και Θ. Δρίτσας αντιστοίχως, με την «Αριστερή Πλατφόρμα» του Π. Λαφαζάνη να αναλαμβάνει τα υπουργεία Ανάπτυξης και Εργασίας. Λιγότερο σίγουρη θεωρεί το ρεπορτάζ την ανάληψη του υπουργείου Εξωτερικών από τον κ. Ν. Κοτζιά, κάποιες θέσεις που ίσως δοθούν στους «αιρετικούς οικονομολόγους» Γ. Βαρουφάκη και Κ. Λαπαβίτσα, ενώ αναζητείται ρόλος για τον Α. Μητρόπουλο και τους άλλους πασοκογενείς του κόμματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναξιε παρα τις προσπαθειες σου ο ΣΥΡΙΖΑ παει για την αυτοδυναμια , στα δικαστηρια που θα ακολουθησουν θα κληθουν ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ υπευθυνοι να λογοδοτησουν για τις αυτοκτονιες για τα ξεπουληματα δημοσιας περιουσιας για την καταρευση αφαλιστικων ταμειων για τις αυτοκτονιες συμπολιτων μας για την καταπατηση δικαστικων αποφασεων και για τοσες αλλες δημοκρατικες ενεργειες που στηριξαν οι ΜΑΛΑ@ΕΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ που και αυτων μαλλον η υπομονη τελειωσε

Ανώνυμος είπε...

Nα μην ξεχναs και τον κωλωτουμπα τον Στροs καν του κοινοβουλιου την κυρια γεωργια με την σφουγγαριστρα ο ξευτιλισμενοs ο πατριδοκαπηλοs ο μασωνοs ο προδοτηs η βρωμοκοπρια ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!