slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λαφαζάνης: Δεν είναι ταμπού η έξοδος απο το ευρώ


Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη αφήνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στην Ημερησία.
«Το πρόγραμμα του κόμματος θα εφαρμοστεί
χωρίς ταλαντεύσεις μέχρι τέλους.
Αναφερόμενος στο ευρώ, ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε πως « δεν υπάρχουν θέματα που απαγορεύονται στον δημόσιο διάλογο», προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέες θυσίες στο όνομα οποιασδήποτε δικαιολογίας».
«Το πρόγραμμα του κόμματος θα εφαρμοστεί χωρίς ταλαντεύσεις μέχρι τέλους» διεμήνυσε, ακόμη, μιλώντας στην «Ημερησία». «Οι κωλοτούμπες δεν είναι χαρακτηριστικό της Αριστεράς», σχολίασε.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, παράλληλα, απέκλεισε οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία όχι μόνο με τη ΝΔ, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως της ηγεσίας του. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βάλει θηλιά στο λαιμό του και ακόμα πιο σφιχτά τη θηλιά στον λαιμό του τόπου με τέτοιες συνεργασίες. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει συνεργασία με όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς και της ριζοσπαστικής αντισυστημικής οικολογίας, ανεξάρτητα αν μετέχουν στη Βουλή ή όχι», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: