slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γκέι, μουλάδες και ψεκασμένοι: Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει την Ελλάδα


Βάζουμε τόσο ΣΥΡΙΖΑ πλέον στο στόμα μας, όσο δεν έβαζε μέχρι το 2012 ούτε ο φανατικός μουσάτος-τζιβάτος φοιτητής του Πολυτεχνείου και αναγνώστης της Αυγής. Από τότε μέχρι σήμερα, αλλάξαν πολλά και τα παιδιά με τα ..
τζιν που δεν κάνουν τον σταυρό τους ετοιμάζονται να φορέσουν γραβάτες και να γίνουν υπουργοί. Εντάξει ίσως και να μην φορέσουν...
Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης
Βασικά, τι ετοιμάζονται; Με 8% διαφορά από την ΝΔ, η Κουμουνδούρου έχει την αυτοδυναμία στο τσεπάκι της. Αδιάσειστο στοιχείο η δημοσκόπηση του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφου, Στέλιου Κούλογλου. Σύμφωνα με αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ περνά και αφήνει πίσω του συντρίμμια. Μετά την Χρυσή Αυγή που πιάνει το 8,7% ακολουθεί το χάος. ΠΑΣΟΚ 3%, ΚΚΕ 3% Ποτάμι, 2,3%.
Και από εκεί και έπειτα το έργο του Αλέξη Τσίπρα είναι εύκολο. Με έναν νόμο θα καταργήσει το Μνημόνιο. Με έναν νόμο θα καταργήσει την δανειακή σύμβαση, με έναν νόμο θα καταργήσει την λιτότητα και την ανεργία (αυτά είναι σύνθετα και συνδυαζόμενα ζητήματα γι΄αυτό θα περάσουν μαζί). Με έναν νόμο θα καταργήσει την εκκλησιαστική περιουσία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σε αυτό το ενδεχόμενο συμφώνησαν και οι μοναχοί του Αγίου Όρους.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα περάσει ένα διάστημα. Το είπε άλλωστε και ο Νίκος Ξυδιάς σε tvxs.gr. Οι προοδευτικοί είναι ηλίθιοι ή βαλτοί, άλλο δρόμο δεν έχουν. Ηλίθιοι ή βαλτοί επειδή αδημονούν για την αναγνώριση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ του γάμου των ομοφυλοφίλων. Όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: «Αν δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι περιμένουν μερικά ακόμα χρόνια χωρίς να μπορούν να κάνουν μήνυση σ’ αυτούς που τους λοιδορούν θα πάθουν πολύ μεγάλη ζημιά;».
Με λίγα λόγια στην μεταμνημονιακή, ΣΥΡΙΖΑ εποχή, καλό είναι να είναι κάποιος γκέι, αρκεί... να μην τον παίρνει. Τουλάχιστον μέχρι η Κουμουνδούρου να επαναφέρει την Ελλάδα στο λιβάδι των παχέων αγελάδων. Γιατί όταν την επαναφέρει τότε θα ξανασχοληθεί με τα κοινωνικά ζητήματα. Τι θα γίνει όμως με το κίνημα «Δεν έχω-Δεν Πληρώνω» που ορέγεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης;
«Βεβαίως, το κίνημα "Δεν Πληρώνω" είναι ένα μεγάλο κοινωνικό κίνημα κι αυτό, δεν το συζητάμε», είπε, καλώντας τον λαό σε ανυπακοή κατά του ΕΝΦΙΑ. Μία ανυπακοή η οποία θα παραδώσει τα όπλα της ήσυχα και ωραία μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τα ινία της χώρας όπως έγινε τον Δεκέμβριο του 1945 στην παράδοση των όπλων στην Βάρκιζα. Παρακάτω θα δείτε τις χαρές και τα πανηγύρια της εποχής για τον αφοπλισμό.
Άλλωστε η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είναι λαϊκή, αντιμνημονιακή (μετά την κατάργηση του μνημονίου ο όρος θα απονέμεται ως παράσημο) και φυσικά ριζοσπαστικά προοδευτική. Για αυτό και έχει στον... πάγκο τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ναι αυτούς τους υπερσυντηρητικούς του... «πατριωτικού κέντρου» που έχουν αναλάβει τον ρόλο του ΛΑΟΣ (χωρίς το κομμάτι της σοβαρής αντιπολίτευσης). Ναι αυτούς που ο κ. Κούλογλου στην δημοσκόπησή του έδινε 2,5% και άρα εκτός Βουλής. Ναι αυτούς που έδωσαν τα χέρια με τον Νίκο Νικολόπουλο για χάριν της «πατριωτικής αντιμνημονιακής συμμαχίας που θα σέβεται την αυτονομία όλων και θα εξυπηρετεί τον κοινό σκοπό». Τον Νίκο Νικολόπουλο που είπε πουσταριό τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλεπειδή αυτός αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο του. Τι παιχνίδια παίζει η ζωή...



Φιλιούνται, αγκαλιάζονται και δεν λογαριάζουν κανένανΤέλος, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, είναι πολύ πιθανό, η πρώτη πρεσβεία που θα στελεχωθεί θα είναι αυτή κάπου μεταξύ Ιράκ και Συρίας. Ναι στο λεγόμενο ISIS, ή αλλιώς Χαλιφάτο [επ' αυτού του παραδείσουδιαβάστε ΕΔΩ] που αγωνίζεται για την ελευθερία των μουσουλμάνων από τον αμερικανικό ιμπεριαλιστικό ζυγό. Α, απαλλάσσονται και από τους «χριστιανοταλιμπάν» που αλλοιώνουν και καταπατούν το δικαίωμά τους στην ελεύθερη έκφραση του Ισλάμ από τους ανένταχτους μουλάδες.
Εντάξει, ίσως με κάπως άγριο τρόπο, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα... Γι' αυτό και η Κουμουνδούρου καταδικάζει καθημερινά και αδιαλείπτως τις σφαγές αμάχων, τους αποκεφαλισμούς, τους βιασμούς, την σαρία, και κάθε είδους φρικαλεότητα που βλέπουμε στο χαλιφάτο.
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια: