slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο θίασος του Αλέξη ανεβάζει «Μαυρογιαλούρο» στη Θεσσαλονίκη

Ο περιφερόμενος θίασος του ΣΥΡΙΖΑ ανηφορίζει αυτές τις μέρες προς Θεσσαλονίκη μεριά, για να δώσει δύο παραστάσεις με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γνωστό θιασάρχη Αλέξη που κάνει θραύση σε Βενεζουέλα και Αργεντινή.
Η πρώτη παράσταση αποτελεί ριμέικ του κλασικού πλέον Μαυρογιαλούρου με τον Αλέξη να τα δίνει όλα στο φτωχό λαό. Κόκκινα δάνεια, υποθηκευμένα ακίνητα, αυξήσεις μισθών και συντάξεων και ότι άλλο τραβάει ο οργανισμός σας.


Η δεύτερη παράσταση αποτελεί ριμέικ της ταινίας το πρωί μαθήτρια και το βράδυ… καθηγήτρια. Ο θιασάρχης Αλέξης όπως μας πληροφορεί η Κουμουνδούρου το πρωί θα διαδηλώνει μαζί με το λαό στο πεζοδρόμιο και το βράδυ θα παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ήδη για την παράσταση του Μαυρογιαλούρου ο Αλέξης έχει αρχίσει εντατικές πρόβες με τον μέγα γκουρού της κωμωδίας που ακούει στο όνομα Δραγασάκης. Είναι αυτός που έγραψε το σενάριο για τη διαγραφή του χρέους… με ρήτρα ανάπτυξης και τη δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας με… προεδρικό διάταγμα.

Μιλάμε για παράσταση που σκορπάει το γέλιο αφού πριν αρχίσει να παίζεται έχουν σκάσει στα γέλια ακόμα και οι Λαφαζάνηδες…
http://lykavitos.gr/archives/130779

Δεν υπάρχουν σχόλια: