slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι δημοσιοκάφροι ΚΑΙ ΚΑΛΑ ρωτάνε: "Ξέρουν κάτι παραπάνω οι 3 Γ.Γ. που παραιτήθηκαν;" ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ!

Παραιτήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, καθώς και οι Γραμματείς Επικοινωνίας, Γιάννης Παναγιωτόπουλος και Ανδρέας Κατσανιώτης καιοι ηλίθιοι δημοσιοκάφροι άρχισαν να μπριζώνουν τους ηλίθιους που ενημερώνονται μόνο από τίτλους.
γράφουν οι δημοσιοκάφροι:


"Οι Γενικοί Γραμματείς παραιτήθηκαν, προκειμένου να έχουν χρόνο στη διάθεσή τους, για να πολιτευθούν στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.
Μπορεί το "όποτε κι αν γίνουν" να μην είναι ξεκάθαρο, ωστόσο η κίνηση των τριών, ρίχνει λάδι στη φωτιά της εκλογολογίας, που έχει φουντώσει τις τελευταίες μέρες με μπαράζ δηλώσεων εντός των δύο κομμάτων εξουσίας."Τι σημασία έχει που αυτό το "όποτε κι αν γίνουν" είναι τελείως ξεκάραρο και είναι 18 και πλέον μήνες μετά από το σήμερα αφού ο νόμος ορίζει ότι για να πολιτευτεί ΓΓ πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του 18 μήνες νωρίτερα των εκλογών. Δηλ. οι τρεις παραιτήθηκαν σήμερα για να μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα σε εκλογές μετά την 1η Απριλίου 2016

Όμως οι δημοσιοκάφροι εκεί! Παρόλο που στο κείμενο της είδησης αναφέρουν TO 18MHNO, στους τίτλους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εκλογών σε λίγους μήνες!! Δεν πρέπει να υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι για όλα τα δεινά της χώρας φταίει η δημοσιοκαφρίλα και η ενημέρωση για τον πο@τσο που προσφέρουν στον λαό!

Παρεμπιπτόντως: O Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος , αναμένεται να είναι υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας στις επόμενες εκλογές με την Νέα Δημοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: