slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κλείνει από Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, από θέση «Βαγιά» έως αεροδρόμιο Νάξου

Δίκτυα αποχέτευσης παραλιακών οικισμών και εξωτερικά δίκτυα αποχέτευσης Δ.Δ. Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, σας ενημερώνουμε ότι από Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφών στον δρόμο περιοχής αεροδρομίου (από θέση «Βαγιά» έως αεροδρόμιο), οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Η εκτέλεση των εργασιών αναμένεται να διαρκέσει περίπου ένα (1) μήνα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση κατοίκων και
επισκεπτών, από Χώρα Νάξου προς τις παραλίες Αγίας Άννας, Πλάκας, θα πραγματοποιείται μέσω της παραλιακής οδού Άγιος Προκόπιος – Αγία Άννα, ενώ προς τον Άγιο Αρσένιο είτε μέσω της επαρχιακής οδού Χώρα – Γλινάδο, είτε μέσω της οδού Χώρα - Τυροκομείου ΕΑΣ.
Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές, και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τη συμβολή σας στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.
                                                                                        




Ο Δήμαρχος



κ.α.α.








Λιανός Δημήτριος
Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: