slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥΣΣΑΙΟΥ



Σεβαστοί Πατέρες , Κύριε Αντιπεριφερειάρχη , Κύριοι Δήμαρχοι , Κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Κυρίες & Κύριοι Καλησπέρα
Μοιράζομαι μαζί σας την ξεχωριστή χαρά για την αποψινή τελετή που διοργανώνεται προς τιμήν Του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Κυρίου Γιώργου Πουσσαίου & που αποτελεί ένα.... μόνο δείγμα της αναγνώρισης της ποικιλόμορφης προσφοράς του ως Δήμαρχος Ιητών , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ενωσης Δήμων & Κοινοτήτων Νομού Κυκλάδων αλλά και ως Γενικός Γραμματέας Τουρισμού & Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

Αποτελεί για μένα προνόμιο & νοιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που μου δίνεται η ευκαιρία εκπροσωπόντας τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου & όλους τους συναδέλφους στη σημερινή εκδήλωση να διαβιβάσω τις Ευχαριστίες και την Αναγνώριση μας προς τον Αντιπεριφερειάρχη Κύριο Γιώργο Πουσσαίο.
Η Ιος αλλά γενικότερα οι Κυκλάδες πρέπει να είναι πραγματικά περήφανη και να καυχιέται που έχουν τέτοιους τοπικούς άρχοντες που με το έργο τους & την προσφορά τους τιμούν τα νησιά μας και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.
Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου & εγώ προσωπικά, σας εκφράζουμε τις βαθύτερες μας ευχαριστίες , την απεριόριστη εκτίμηση για την πολύτιμη & πολύχρονη προσφορά σας , μαζί με τις ευχές μας για υγεία & οικογενειακή ευτυχία.
Ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: